artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Kevesen tudják, hogy a városi úszóegyesületünkben nem csak gyerekek versenyeznek, hanem időnként szenior úszóink is megmérettetik teljesítményüket. Kis csapatunknak jelenleg három lelkes 25 év feletti tagja van, akik ebben a kategóriában öt évente növekvő korosztályokban versenyezhetnek.

Egyik úszónk - Csörsz Gergely - kiváló versenyeredményeket tudhat magáénak. A legutóbbi megmérettetésről, a 2018-as Szenior Úszó Országos Bajnokságról - amelyet Hódmezővásárhelyen rendeztek meg - három ezüst- és két bronzéremmel tért haza. 

- Másfél éve kezdtem el úszni. A gyemekeim is úsznak az egyesületben, így egyértelmű volt számomra, hogy én is versenyezni szeretnék. Az alapok megszerzésében egyesületünk edzője nagyon sokat segített. Később elkezdtem szenior versenyekre járni, hogy megmérettessem magam a többi úszó között. A versenyeken igazi családi hangulat van, ahol új barátságok kötődnek. Nagyon fontosnak tartom, hogy a családom mindenben támogat. Amikor elkezdtem úszni, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen nagyszerű eredményeket fogok elérni. A kitartó munka mindig meghozza gyümölcsét és a céljainkért küzdeni kell!

Szeretettel várunk minden 25 év feletti sportbarátot aki szeretne úszni, és akár versenyeken is kipróbálná magát!

You have no rights to post comments