TELEKOM BANNER

virag

millenniumkicsi2

LizArt Design hajas

gazdatél

aurabannermedium2

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

tavasz18.01

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2018. november 19. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lebbencsleves

Tejszínes, gombás karajszelet, burgonyakrokettel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Paradicsomleves

Rizses hús

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Natúr csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Köménymagleves

Töltött paprika

veradas

koboreb

  viastein

 TELEKOM BANNER

2018. június 30-án és július 1-jén a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség és a Bihari Lövészklub harmadik alkalommal rendezett Országos Gyorspont Bajnokságot Berettyóújfaluban. KÉPGALÉRIA!

A rendezvény védnökei dr. Vitányi István országgyűlési képviselő és Muraközi István városunk polgármestere volt. A lövészversenyre az ország minden részéből érkeztek versenyzők; Budapest, Tatabánya, Szászvár, Szeged, Látrány, Tab, Békéscsaba, Jászberény, Szolnok, Pécs, Nyíregyháza, Debrecen és természetesen Berettyóújfaluból és környékéről is számos nevezés érkezett.

Dr. Muraközi Zoltán a lövészklub elnökhelyettese - aki 2012 óta sportlövő - lapunknak elmonta, a gyorspont lövészet egy speciális szakág, amelyben 5 lövést kell a 15 méterre lévő lőlapra elhelyezni 25 másodperc alatt, három sorozatban. Az így elért pontokat értékelik a bírák. Eszközöket tekintve a versenyzők választhatnak, hogy kiskaliberű- vagy nagykaliberű pisztollyal, kiskaliberű- vagy nagykaliberű puskával illetve sörétes fegyverrel szeretnének lőni, azon belül pedig nyílt vagy optikai irányzékot használnak. Egy versenyző akár 5 kategóriában is nevezhetett.

Az idei bajnokságon 10 versenyszámban és 20 kategóriában (férfi, női, ifjúsági, senior és super senior) mérhették össze ügyességüket a lövészsport kedvelői. Rekord számú, összesen 530 nevezés érkezett. 28 versenyszámban hirdettek országos bajnokot, és sörétes puska optikai irányzék versenyszámban új országos csúcs született. A díjakat Muraközi István polgármester és Toók László a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség főtitkára adta át.

A Bihari Lövészklub eredményei:

  • Dr. Pete László - III. helyezés nagykaliberű puska nyílt irányzék versenyszámban
  • Hegedűs Péter - Országos Bajnok, I. helyezés kiskaliberű pisztoly nyílt irányzék versenyszámban, II. helyezés kiskaliberű pisztoly optikai irányzék versenyszámban, III. helyezés sörétes puska nyílt irányzék versenyszámban senior kategóriában
  • Madarász Imre - II. helyezés kiskaliberű puska optikai irányzék versenyszámban
  • Nagy Réka - II. helyezés kiskaliberű puska optikai irányzék versenyszámban
  • Zsiga Zsombor - Országos III. helyezés nagykaliberű puska optika irányzék versenyszámban
  • Szabó Sándor - II. helyezés kiskaliberű puska nyílt irányzék super senior kategóriában
  • A Bihari Betyárok csapatversenyben III. helyezést értek el, melynek tagjai: Dr. Pete László, Zsiga Zsombor, Hegedűs Péter

A rendezvény remek hangulatban zajlott, finom ebéddel, a Peszterce néptáncegyüttes műsorával és a támogatók jóvoltából tombolasorsolással zárult.

Hegedűs Péter, a Bihari Lövészklub elnöke ezúton is szeretne gratulálni minden versenyzőnek és köszönetét fejezi ki a támogatónak, hogy hozzájárultak a rendezvény sikeres lebonyolításához.

Tekintse meg képgalériánkat!

Kattints a nagyításhoz!

csoportkép

Szóljon hozzá!