precizbanner

mesolaser

2016tavaszbanner2

lily

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

arzuhanas2017

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. február 22. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lencseleves virslivel

Görögös csirkemell karottás rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Köménymagleves

Töltött káposzta

Heti "B" menü:

Gyümölcsleves

Natúr csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Csontleves

Rakott krumpli

veradas

koboreb

telivasar 

alkusz2 

 

2018. június 30-án és július 1-jén a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség és a Bihari Lövészklub harmadik alkalommal rendezett Országos Gyorspont Bajnokságot Berettyóújfaluban. KÉPGALÉRIA!

A rendezvény védnökei dr. Vitányi István országgyűlési képviselő és Muraközi István városunk polgármestere volt. A lövészversenyre az ország minden részéből érkeztek versenyzők; Budapest, Tatabánya, Szászvár, Szeged, Látrány, Tab, Békéscsaba, Jászberény, Szolnok, Pécs, Nyíregyháza, Debrecen és természetesen Berettyóújfaluból és környékéről is számos nevezés érkezett.

Dr. Muraközi Zoltán a lövészklub elnökhelyettese - aki 2012 óta sportlövő - lapunknak elmonta, a gyorspont lövészet egy speciális szakág, amelyben 5 lövést kell a 15 méterre lévő lőlapra elhelyezni 25 másodperc alatt, három sorozatban. Az így elért pontokat értékelik a bírák. Eszközöket tekintve a versenyzők választhatnak, hogy kiskaliberű- vagy nagykaliberű pisztollyal, kiskaliberű- vagy nagykaliberű puskával illetve sörétes fegyverrel szeretnének lőni, azon belül pedig nyílt vagy optikai irányzékot használnak. Egy versenyző akár 5 kategóriában is nevezhetett.

Az idei bajnokságon 10 versenyszámban és 20 kategóriában (férfi, női, ifjúsági, senior és super senior) mérhették össze ügyességüket a lövészsport kedvelői. Rekord számú, összesen 530 nevezés érkezett. 28 versenyszámban hirdettek országos bajnokot, és sörétes puska optikai irányzék versenyszámban új országos csúcs született. A díjakat Muraközi István polgármester és Toók László a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség főtitkára adta át.

A Bihari Lövészklub eredményei:

  • Dr. Pete László - III. helyezés nagykaliberű puska nyílt irányzék versenyszámban
  • Hegedűs Péter - Országos Bajnok, I. helyezés kiskaliberű pisztoly nyílt irányzék versenyszámban, II. helyezés kiskaliberű pisztoly optikai irányzék versenyszámban, III. helyezés sörétes puska nyílt irányzék versenyszámban senior kategóriában
  • Madarász Imre - II. helyezés kiskaliberű puska optikai irányzék versenyszámban
  • Nagy Réka - II. helyezés kiskaliberű puska optikai irányzék versenyszámban
  • Zsiga Zsombor - Országos III. helyezés nagykaliberű puska optika irányzék versenyszámban
  • Szabó Sándor - II. helyezés kiskaliberű puska nyílt irányzék super senior kategóriában
  • A Bihari Betyárok csapatversenyben III. helyezést értek el, melynek tagjai: Dr. Pete László, Zsiga Zsombor, Hegedűs Péter

A rendezvény remek hangulatban zajlott, finom ebéddel, a Peszterce néptáncegyüttes műsorával és a támogatók jóvoltából tombolasorsolással zárult.

Hegedűs Péter, a Bihari Lövészklub elnöke ezúton is szeretne gratulálni minden versenyzőnek és köszönetét fejezi ki a támogatónak, hogy hozzájárultak a rendezvény sikeres lebonyolításához.

Tekintse meg képgalériánkat!

Kattints a nagyításhoz!

csoportkép

Szóljon hozzá!