artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Szerdán a Mezei-Vill Magyar Kupa meccset játszik a Dunakeszivel.

Csütörtökön koraeste az MVFC a Morotva-Ligetben fogadta a nyírgyulaji futsalosokat. A hazai csapatban bemutatkozott az új brazil légiós Serginho, míg a vendégek egyelőre a frissen igazolt ukrán játékosok nélkül érkeztek.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A pályán jobbára mezőnyjáték folyt, a kapuk csak ritkán kerültek veszélybe, ám ha ez mégis megtörtént a kapusok a helyükön voltak.

123

Az első gólra a második félidő közepéig kellett várni, ekkor Gál csípett el egy passzt a gyulaji kapu előtt, amit aztán Pallai kapujába bombázott (1-0). A beszedett gól után Lovas Norbi együttese nagyobb sebességre kapcsolt és akár villámgyorsan egyenlíthetett volna, ám Nagy Imre az üres kapu előtt bepassz helyett rálépett a labdára. A vendégek hadrendet is váltottak, Pallait a játékos-edző Lovas váltotta mezőnyjátékosként, de nem igazán vált be a csere. Egy technikai hiba miatt szabadrúgáshoz jutott az MVFC, amit Trencsényiék - Amilcar révén - sebesen gólra is váltottak (2-0).

54

Ugyan a hátralévő hat-hét percben mindkét oldalon akadt még gólszerzési lehetőség, az eredmény már nem változott, a Mezei-Vill ha nehezen is, de begyűjtötte az újabb három pontot.

A berettyóújfalui csapatra szerdán 19 órától Magyar Kupa mérkőzés is vár, a legjobb négy közé kerülésért a másodosztályú Dunakeszi együttesét fogadják a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

67

MVFC-BERETTYÓÚJFALU - NYÍRGYULAJ KSE 2-0 (0-0)

Mullor Cabrera Sergio (MVFC) nyilatkozata /mp3/

Lovas Norbert (Nyírgyulaj) nyilatkozata /mp3/

89

You have no rights to post comments