artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A 2016/2017-es tanévben indult útjára a Centrum Futsal Országos Bajnokság. A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szervezésében létrejött bajnokság egyik célja a Szakképzési Centrumok intézményeiben tanulók számára rendszeres játék-és versenylehetőség biztosítása, a futsal labdarúgás népszerűsítése. KÉPGALÉRIA

Kiemelt célok között szerepel még a tehetséges gyermekek felfedezése, figyelemmel kísérése, az egészséges életmódra-nevelés társadalmi céljai megvalósításának elősegítése. Végül, de nem utolsósorban pedig a Szakképzési Centrumok és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium tevékenységének és támogatóinak népszerűsítése. A körzeti alaptornákat, a megyei és az országos döntőket a Szakképzési Centrumok felelősei szervezik.

CEFU 098CEFU 093

Az előző tanév országos döntőjében, Nyírbátorban 12 csapat mérte össze erejét. Izgalmas mérkőzések, színvonalas rendezés és felejthetetlen hangulat jellemezte az eseményt, ahol a BSZC Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája csapata az előkelő országos 8. helyet szerezte meg.

A tavalyi év sikerén felbuzdulva ebben a tanévben is kiírták a CEFU versenysorozatot. A Szakképzési Centrumok 120 csapattal neveztek, a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum 9 csapatot indított. 2018. január 10-én zajlott, egyszerre két helyszínen a Centrum hajdúsági, illetve bihari területi döntője, Berettyóújfaluban és Hajdúnánáson. Az 2-2 nyertes csapat mérte össze erejét 2018. január 17-én, Berettyóújfaluban a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. Sportszerű összecsapásokat, látványos gólokat láthattak a megjelent érdeklődők.

CEFU 106CEFU 105

A kora délután kihirdetett helyezettek a következők:

I. BSZC Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, Püspökladány

II. BSZC Csiha Győző Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, Hajdúnánás

III. BSZC Veress Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, Hajdúböszörmény

IV. BSZC Bessenyei György Szakgimnáziuma, Berettyóújfalu

A döntő gólkirálya Tacsi Bence Imre hajdúnánási, a legjobb kapus pedig Kóródi Márk hajdúböszörményi játékos lett.

A megyei döntő szintén Berettyóújfaluban lesz, február közepén, a Pálfi István rendezvénycsarnokban csapnak össze újra a DSZC és a BSZC legjobb csapatai. A megyei döntő első helyezettje vesz részt az országos döntőn, ami április végén kerül megrendezésre.

Fotók: Nagy Sándor /Berettyóhír/ - Balázs-Balogh Attila

You have no rights to post comments