artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 24. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell zelleres burgonyapürével, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az idei évben már a második kontinensviadalon vettek részt a berettyóújfalui Dávid testvérek Kielcében, Lengyelországban.

Míg a tavaszi dániai junior és felnőtt Európa bajnokságon mind a hárman kvalifikálták magukat a magyar induló keretbe - Máté és Ádám junior korosztályban, míg András felnőttként, - több ellenfelet legyőzve, végül Ádámnak sikerült a magyar junior fiúk közül egyedül a dobogóra állnia.

Köszönhetően azonban a fiúk folyamatos kemény, és kitartó munkájának az őszi kvalifikációs magyar bajnokságon mindhárman a dobogón állhattak ugyanabban a kategóriában - ilyenre még nem volt példa - maguk mögött hagyva a felnőtt nehézsúly többi résztvevőjét. Ugyanakkor kvótát ezúttal csak András kapott, hiszen Ádám és Máté még a tavaszi Európa bajnokságon juniorként indult és majd csak jövőre indulhatnak U22 kategóriában.

Dobogó Magyar BajnokságKép4 dobogó Kielce

A november 11-ei  lengyelországi kontinensviadalon Dávid András U22 +85 kg-os kategóriában egészen a döntőig verekedte magát, első körben egy holland, majd egy hazai  versenyzőt legyőzve meggyőző fölénnyel  -  a holland fiút test KO-val, míg a következő lengyel ellenfelét egyhangú bírói döntéssel verte az alap küzdőidőben. A döntőben Andrást egy ukrán fiú várta, aki a tavalyi bajnok is volt egy személyben. Csatájuk nagyon éles, és kemény volt, de végül a bírói döntés az  ukrán győzelmét hozta, így András hatalmas teljesítményt nyújtva a dobogó második fokára állhatott fel egyedüliként a magyar U22 férfi válogatottból.

Kép 2. fiúk, edzőkKép 3 fiúk, szülők

A fiúk ezzel a sikerrel lezárták az idei versenyévet, és elkezdik a felkészülést a tavaszi  Magyar Bajnokságra, majd az ezt követő Európa bajnokságra. Edzőik - Pápai Zoltán, és Pápai Gábor - bíznak a fiúk töretlen elszántságában, fejlődésében és közös célként tűzték ki a következő - négy évenként japánban megrendezett - súlycsoport nélküli Világbajnoki szereplést. Hajrá Fiúk!

You have no rights to post comments