artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 18. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Szárnyas raguleves

Fehérboros-mustáros szószban sült csirkecomb, zöldséges bulgurral

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott brokkoli

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A legutóbbi fordulóban a listavezető MVFC nem kis meglepetésre elvesztette veretlenségét a Fradi otthonában, emiatt Trencsényiék érthető módon felhergelt oroszlánfalkaként rontottak a következő ellenfelükre. A bőnyiek szerencsétlenségére éppen ők jöttek a sorban. Három perc alatt eldőlt a meccs.

Már rögtön a kezdőrúgás után „elkapta” zsákmányát Mezei-Vill, a kékmezes vendégek teljesen a térfelükre szorultak. Mint megannyi vérszomjas harapás úgy záporoztak a lövések Matkovics kapujára, a Berettyóújfalu Szabó Péter, Nagy Dániel és Amilcar találataival gyakorlatilag három perc alatt elintézte áldozatát (3-0). A bekapott gólok után Lódi mesternek ugyan sikerült valamennyire talpra állítani együttesét, a pályán továbbra is csak védekezésre futotta erejükből. A szünetig az MVFC Nagy Dániel és Amilcar újabb találataival ötre növelte előnyét (5-0).

12

Miután a tetemes különbség, de még inkább a mutatott játék következtében már az első játékrészben eldőlt a mérkőzés, ezért a második félidő jobban hasonlított egy barátságos, tétnélküli edzőmeccsre, mint egy küzdelmes bajnokira. Megerősíthette ezt az érzést, hogy mindkét csapat trénere vészkapus hadrendre tért át, hiszen „élesben” lehetett gyakorolni az öt a négyes felállást. Az sem meglepő, hogy ebben a formában is a hazaiak voltak jobbak, amit előbb Gál István, majd Szabó Péter góljai igazoltak (7-0). A 29. percben a Mezei-Vill a hagyományos felálláshoz visszatérve is eredményes tudott lenni Szabó Péter révén, ami már a nyolcgólos különbséget jelentette. Néhány perccel a mérkőzés vége előtt a Bőny is eljutott a gólhelyzetig, ám a sokat robotoló Lódi elhibázta a lehetőséget, így maradt a 8-0.

A Fradi elleni fiaskó után ismét sziporkázott a berettyóújfalui futsalcsapat és megérdemelten nyert még ilyen arányban is.

34

MVFC BERETTYÓÚJFALU – BŐNY SZAVILL CONSULTING 8-0 (5-0)

Vezette: Flinta Zoltán, Újhelyi Tamás, Katona Brigitta

MVFC: László Márk - Szabó Péter, Da Silva Gomes Ricardo Amílcar, Nagy Dániel, Henrique Da Silva Rafael

Csere: Mezei Dávid, Magyar Szabolcs, Kovács István, Rábl János, Gál István, Harmati Tamás, Trencsényi János, Daróczi Dávid, Kondás Kristóf

Edző: Mullor Cabrera Sergio

56

Bőny: Matkovics Gábor - Nyíregyházky Norman, Horváth Márió, Bogyó Károly, Bieder Tamás

Csere: Szabó Richárd, Németh Flórián Norbert, Lódi Tamás, Hajmási Rajmund

Edző: Lódi Tamás

Gólszerzők: Szabó Péter 3 (1’, 26’ és 29’), Nagy Dániel 2 (2’ és 15’), Amílcar 2 (3’ és 19’) és Gál István (23’)

Mullor Cabrera Sergio (MVFC) nyilatkozata /MP3/

Lódi Tamás (Bőny) nyilatkozata /MP3/

You have no rights to post comments