artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 19. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tárkonyos zöldségleves

Éhes ember kedvence hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreos palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyó az első félidőben eldöntötte a meccset.

Az elmúlt pénteken az újjáépített Mezei-Vill az első hazai bajnoki mérkőzését játszotta a szentmártoni Morotva Ligetben, így nem véletlen, hogy meglehetősen sokan voltak kíváncsiak a csapatra, mely a dunaújvárosi siker után az Aramis ellen készült begyűjteni az újabb három pontot.

A hazaiaknál Sergio Mullor nem számíthatott a maródi Szabó Péterre és Kovács Istvánra, ugyanakkor a kezdőben szavazott helyet a tizenhét éves saját nevelésű tehetségnek, Daróczi Dávidnak. A másik oldalon Frank Tamásnak ismét Roni nélkül kellett kihoznia a maximumot a csapatából.

Az első félidőben a Mezei-Vill - akárcsak hétfőn Dunaújvárosban - parádésan futsalozott és pár percnyi „bemelegítés” után negyedóra alatt hatszor mattolták az Aramis védelmét. Mivel a fél tucat bekapott találatra a budaörsieknek egyetlen gól volt a válaszuk, így a második félidőre valós tétnek már csak annyi maradt, hogy Póta Balázséknak sikerül-e tíznél kevesebbel megúszniuk.

Bár a szünet után is végig komoly fölényben játszott a Mezei, a gólgyártás már nem ment úgy, mint előtte, amihez persze az is kellett, hogy a vendégek masszívabban védekezzenek. Trencsényiék számolatlan támadásaiból és kapura lövéseiből végül „csak” két újabb gól született, így a végeredmény 8-1 lett.

12

MVFC-Berettyóújfalu - Aramis SE 8 – 1 (6 – 1)

Vezette: Szilágyi Norbert, Viczián Mátyás, Takács Ákos

MVFC: Mezei Dávid - Daróczi Dávid, Gál István, Da Silva Gomes Ricardo Amílcar, Henrique Da Silva Rafael

Csere: Tihanyi Csaba, Sanchez Barrena Francisco Javier, Rábl János, Harmati Tamás, Trencsényi János, Nagy Dániel, Takács Zoltán, Kondás Kristóf

Vezetőedző: Mullor Cabrera Sergio

Aramis: Hegedűs Ferenc - Sámson Zoltán, Póta Balázs Dániel, Sivák Péter, Boznánszky Gábor

Csere: Soós Arnold, Tóth Dávid, Héger Attila, Frankovszky Dániel Gábor, Szabó Ádám Gábor, Frank Tamás, Jovánczai Zoltán, Gál András

Vezetőedző: Frank Tamás

Gólszerzők: Javi Sanchez (6.), Harmati T. (7., 20.), Nagy D. (9.), Rábl J. (12., 15.), Frankovszky D. (23., öngól), Rafael (36.), illetve Gál I. (16. öngól)

Mullor Cabrera Sergio (MVFC) nyilatkozata /mp3/

Frank Tamás (Aramis): nyilatkozata /mp3/

Gólösszefoglaló

You have no rights to post comments