artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 15. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Karfiolleves füstölt paprikával

Darált húsos bolognai spagetti

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Nem, nem őrültek meg a futók, csupán a Debreceni Kilométerek Sportegyesület által szervezett Őrült Futáson vettek részt augusztus 19-én, ahol 33 akadállyal kellett megküzdeniük a bátor jelentkezőknek. Volt itt mocsárjárás, vízágyú, gátfutás, gumigalopp, dagonya, víz, sár és persze 8,5 kilométeres táv, amit teljesíteniük kellett a számos akadály, feladat legyőzése mellett. Városunkból is sokan álltak rajthoz, hogy megküzdjenek az akadályokkal tűzdelt futóútvonallal. Gratulálunk a teljesítőknek, Sipos Boginak, aki korosztályos 7. lett, Bereczki Szilárdnak aki, a dobogó 2. helyén ért célba. Az eddigi „őrült futásos” élményeiről Sipos Bogit kérdeztük. KÉPGALÉRIA

- Az eddig megrendezett  6 őrült futásból 4 alkalommal vettem részt a nem mindennapi versenyen. Legelőször 2013-ban indultam, amikor "próbatételnek" szántam, a célom csupán csak annyi volt, hogy teljesítsem a távot.

Mióta futsz rendszeresen?

- 2016 január-február óta már rendszeresen futok heti 3-4 alkalommal (ahogy és ahol sikerül), - mondta Bogi mosolyogva - és ezáltal edzettebb is vagyok. Az eddig legjobb eredményt tavaly értem el épp az őrült futáson, korcsoportomban első, nők között 3. helyen végeztem. Idén a korcsoportban 7. helyezést értem el, de ez nem szegte kedvem, mert az élmény mindent felülmúlt.

Őrült Futás 2017 16Őrült Futás 2017 12

Milyenek voltak az akadályok? Mi tetszett legjobban?

- Számomra a "legélvezetesebb" akadályok mindig a vizes, iszapos elemek, de a szalmabálák és a tűzoltófecskendő is tetszett. Hab a tortán a célban álló amerikai focisok, akik a sárban még a végén megforgatnak! Idén több új elem is bekerült az akadályok közé, számomra a legnehezebb a 10 kg-os homokzsákkal való, közel 1 km-es futás volt. Évről évre megküzdök a +-100 méter szintemelkedéses, emelkedő-lejtővel, mindig várom, hogy jövőre könnyebben teljesítem, de ez még várat magára. Ha a jövő nyári programom is engedi, a 7. őrült futáson is nevezni fogok, már csak azért is mert a hetes a kedvenc számom.

Őrült Futás 2017 02Őrült Futás 2017 08

Köszönjük, hogy néhány gondolat erejéig megosztottad velük élményeidet, jó versenyzést kívánok jövőre is.

Amennyiben szeretnétek velünk futni és kerékpározni, tartsatok velünk: augusztus 27-én 18.00-tól, ahol egy könnyed 15 km-es futásra és kerékpározásra invitálunk mindenkit. Útvonal a Berettyó-part töltésén Bakonszegig és vissza. A távot teljesítők között a támogatóink által felajánlott tombola ajándékokat sorsoljuk ki.

Fotók: www.debrecencikilometerek.hu

Wizz Air felkészítő futás Berettyóújfaluban is:

2017. augusztus 27. 18.00.

Gyülekező a Berettyó-parton a Nagy Fa árnyékában

Útvonal: Berettyóújfalu-Bakonszeg-Berettyóújfalu, a Berettyó-part töltésén táv: 15 km.

Kerékpáros kísérőket is várunk!

Fuss, kocogj, bringázz velünk!

Futóedzés tervek az alábbi linken találhatóak:

http://www.futanet.hu/cikk/ingyenes-futo-edzestervek

Keress minket a facebookon: BSI-Futónagykövet-Berettyóújfalu-Berettyó-parti Baráti Futók

Remélem, összefutunk!

wizz air tombolástombola

You have no rights to post comments