artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Ma este 20.30-kor a Pálfi István Rendezvénycsarnokban rangadóval fejeződik be a futsal magyar bajnokság. Az ezüstéremért küzdenek a Mezeis srácok.

A vendég győriek számára már „csak” presztízskérdés a találkozó, hiszen ők már az aranyérem tulajdonosainak számítanak. Számunkra viszont komoly a tét, amennyiben legyőzzük a bajnokot, akkor a Dunaferr-Aramis meccs eredményétől függetlenül miénk lesz az ezüstérem. Döntetlen vagy vereség esetén viszont ehhez már az Aramis bravúrjára is szükség lenne, hogy a Dunaújváros pontot vagy pontokat veszítsen.

Moga Flavius Lóránt a csapatunk edzője az esti összecsapás kapcsán honlapunknak nyilatkozott:

- Szeretnénk győzelemmel zárni a szezont, valószínűleg nem is kellene mondanom, hogy mindent meg fogunk tenni a három pontért és az ezüstéremért! Tudjuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Győr ellen, ráadásul hétfőn és pénteken is játszottunk, így sok időnk nem volt pihenni és regenerálódni. A jó hír az, hogy elvileg a csapatból mindenki bevethető, eltiltottunk és sérültünk nincs, a legjobb kerettel várhatjuk a számunkra nagyon fontos kedd esti mérkőzést.   

You have no rights to post comments