precizbanner

epervasa15

tavasz18.01

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. június 7. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

allampapir

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

Első alkalommal került sor a Bihari Sebészet Alapítvány által szervezett jótékonysági foci tornára, melyet a Kabos Endre Városi Sportcsarnokban rendeztek 2017. április 22-én. KÉPGALÉRIA

Dr. Kóti Csaba sebészeti osztályvezető főorvos a rendezvény házigazdájaként köszöntőjében elmondta, hogy hagyományteremtő szándékkal indult útnak a jótékonysági focitorna, melyre a 2 határon túli résztvevővel összesen 10 csapat nevezett. Hozzátette: a rendezvény célja egyben adománygyűjtés is, a befolyt összegből egy gyermekszállító hordágy megvásárlására kerül sor. A tornán a Rendőrség, Bíróság, Székelyhíd, Mentők, Kormányhivatal, LAB-ert, Katasztrófavédelem, Kórház, Sápia és Élesd csapatai mérték össze technikai tudásukat, gyorsaságukat. Mindegyik csapat saját mezben lépett pályára, ezzel is bizonyítva, hogy készültek a mérkőzésekre és komolyan vették a jótékonysági tornát.

I. Jótékonysági focitorna 01I. Jótékonysági focitorna 03

A jelentkezőket három csoportra osztották, az A és B csoportból az első helyezett, míg a C-jelű csoportból az első két helyezett csapat jutott tovább. Az A csoportból jobb gólkülönbségének köszönhetően a Székelyídról érkezettek kerültek ki győztesként, akik ezzel megelőzték a szintén veretlen Rendőrségi válogatottat. A B csoportból a Lab-ert játékosai kerültek a legjobb négy közé, míg a C csoport két továbbjutója az Élesd és a Katasztrófavédelem válogatottja lett.

I. Jótékonysági focitorna 09I. Jótékonysági focitorna 14

A jó hangulatú, de néha parázs küzdelmeket is hozó csoportmérkőzéseket követően, immár a legszerencsésebb négy csapatnak szurkolhattunk. Mind a játékosok, mind a szurkolók izgalmas pillanatokat élhettek át, a szebbnél szebb cselek és bombagólok láttán. A dobogó harmadik fokára két csapat is pályázott a Székelyhíd és LAB-ert. Végül a LAB-ert játékosai bizonyultak jobbnak, ezzel biztosítva maguknak a torna harmadik helyéért járó kupát.

I. Jótékonysági focitorna 27I. Jótékonysági focitorna 31

Az első helyért folytatott küzdelemben – melyet a Katasztrófavédelem és az élesdiek vívtak egymással – Kasza Péter két találatának köszönhetően a Katasztrófavédelem csapata került ki győztesként. Így az első alkalommal megrendezésre kerülő jótékonysági foci torna kupáját is ők emelhették a magasba.

I. Jótékonysági focitorna 29I. Jótékonysági focitorna 35

A rendezvény végén főorvos úr örömmel mondta, hogy az összegyűlt 253.500 Ft-ból meg tudják vásárolni a gyermekszállító hordágyat. Az élmények mellett, a finom ebéd elfogyasztása után minden tornára érkező team emléklappal térhetett haza. Ezen kívül kiosztották legsportszerűbb csapat díjat, melyet a Járásbíróság focistái érdemeltek ki. A közönség díj Herman Tamás (Kormányhivatal kapusa) jutalma lett, a vigaszdíjat a Kórház csapata kapta, míg a torna gólkirályának járó kupát Kasza Péter (Katasztrófavédelem játékosa) tudhatja magáénak.

Szóljon hozzá!