artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Az utolsó másodpercekben megítélt büntetőből egyenlítettek a férfi kéziseink a Nádudvar ellen.

Az elmúlt hétvégén a férfi kézilabdásaink a nádudvariakat fogadták. Az első találkozón a juniorjaink bajnoki éremesélyes csapathoz méltó módon, magabiztosan győzték le ellenfelüket. A felnőtt csapatunk is közel járt a sikerhez, ám hiába szereztek az első félidőben négygólos előnyt, a meccs végén a döntetlennek is örülnünk kellett.

Juniorok:

BMSE - Nádudvar 40-20 (17-10)

Vezette: Oláh E., Szikszay J.

BMSE: Cseh - SZABÓ N. 6, DÁVID R. 4, FEKETE 8, PAPP A. 6, Antal 2, DÁVID J. 4

Csere: Csuha (kapus), Vezendi 3, Tóth Á., Birinyi 2, Harmati 4, Szatmári 1, Tóth M.

Kiállítás: 4 ill. 10 perc

Büntető: 2\1 ill. 3\1

Kiss Béla (BMSE): A mérkőzés fő célja az volt, hogy mindenki megmutassa magát. Ez maximálisan sikerült. Megyünk tovább és építjük a csapatot. Hajrá BMSE!

21

Felnőttek:

BMSE - Nádudvari Akarat Sportkör 28-28 (15-11)

Berettyóújfalu, 300 néző

Vezette: Tóth Gábor Tamás, Tóth István

BMSE: Tóth J. - BUCZI 12 (8), Pap T. 4, TAHÓCZKI 4, Nagy I., Papp A. I. 5, Pekárovics

Csere: VARGA, Szörnyi, Fekete, Dávid 1, PAPP A. Gy. 2, Nagy K., Tóth G. (kapus), Bak, Mocsári

Nádudvari Akarat Sportkör: Balla Zs. - Csébi 5, Bangó Á. 4, Horváth 8 (3), Bojté, ifj. Rásó T. 5, Balogh 2

Csere: Bangó T. 4, Molnár, Kiss, id. Rásó T., Dudics, Hódosi, Kövér (kapus), Balla T. (kapus)

34

Kucskár Imre (BMSE): Nagy küzdelemben sikerült kiharcolni a döntetlent a szívósan küzdő nádudvariak ellen. Az első félidő teljesen rendben volt, de a második félidőre a védekezésünk nagyon felpuhult. Az utolsó tíz percben óriási adok-kapok alakult ki, mindkét csapat többször is győztesnek látszott. Bár öt másodperccel a vége előtt - szinte időn túli - hetessel egyenlítettünk, a végén kétszer sem jól pattant a labda nekünk. Igazából Tahóczki Balázs vezetésével a sírból hoztuk vissza a meccset és a küzdőszellemünk példás volt, de viszont nagyon sok hibát vétettünk és ezek többsége a fegyelmezetlenségre vezethető vissza. A Füzesabony ellen nem mi vagyunk az esélyesek (ráadásul ősszel huszonkét góllal kaptunk ki), de ha így küzdünk és fegyelmezettebben játszunk, akkor képesek lehetünk a meglepetésre.

Ezen a hétvégén ismét itthon játszanak a kézis srácok, a Füzesabony lesz szombati ellenfelünk. Tekintettel arra, hogy a papírforma szerint nem mi vagyunk a mérkőzés favoritjai, a pontra illetve a pontokra viszont nagy szükségünk lenne, ezért most különösen elkelne a szurkolóink segítsége. 

You have no rights to post comments