artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A rájátszás első mérkőzése máris idegtépő perceket hozott, pedig a valódi izgalmak még csak most kezdődtek el.

A bajnoki rájátszás kezdéseként sorozatban négy hazai meccset játszik a Mezei-Vill. Hogy ez előny vagy hátrány lesz, majd később kiderül, az biztos, hogy már rögtön az első találkozón belecsaptak a lecsóba, hiszen vélhetően az egyik legnagyobb rivális, az alapszakasz második helyén végzett dunaújvárosiakat láthatták vendégül. A két együttes legutóbb hétfőn randevúzott, éppen ugyanitt, így sem a pálya, sem az ellenfél nem lehetett ismeretlen a csapatoknak. Azon a meccsen 1-0-s félidő után 3-0 lett a hazaiak javára, igaz, az a találkozó a tartalékosan érkező vendégek számára nem bírt különösebb téttel.

12

Ez a kétszer húsz perc viszont már más volt, ugyanis a rájátszás valamennyi összecsapása olyan, mint egy-egy kisebb döntő, mely a végleges helyezéseket tekintve sokat számíthat.

Valószínűleg hasonlóan gondolhatták ezt mindkét gárdánál, mert már az első perctől nyilvánvalóvá vált, hogy a Mezei-Vill és a Dunaferr is a három pontra pályázik.

34

A csapatok óriási lendülettel estek egymásnak, amiből aztán egy lüktető, küzdelmes első félidő született, nagy taktikai harccal és kevés komoly helyzettel. Ami nem jelentette azt, hogy a hálóőröknek ne lett volna dolguk, mert bizony Tihanyira és Revelandra is komoly teher hárult, hiszen egy érezhetően gólszegény mérkőzésen a kapuban nincs lehetőség a hibázásra. Ők azonban tökéletesen állták a sarat, a gólszerzéshez legközelebb kerülő Schrancz, és Rábl sem tudott túljárni a kapusok eszén.

56

A második félidőben tovább élesedett a mérkőzés, még nagyobb lett a hajtás, miáltal a kapuk is többet kerültek veszélybe. Rögtön a szünet utáni első percben Rábl előtt adódott egy hatalmas ziccer, a balsarokba szánt labda azonban, ha centiméterekkel is, de végül célt tévesztett. Már-már úgy tűnt, hogy a mindkét oldalon adodó lehetőségek ellenére gól nélkül maradunk, mikor a 33. percbe egy veszélytelennek tűnő Szabó Péter lövés az egymásra váró vendégjátékosok között besurrant a kapu jobb sarkába (1-0). A bekapott gólt követően, amint az várható volt, a Dunaferr váltott, a korábbinál többet kockáztatott és többször is megpróbálkoztak az öt a négy elleni játékkal. A Mezei-Vill azonban az utolsó másodpercig hősiesen védekezett, minden rohamnak ellenállt, amennyiben szükség volt rá, Tihanyi védett bravúrral, így az eredmény már nem változott.

78

A mai meccsen a Mezeinek nem lehetett gólt rúgni, a pirosmezesek, ezért ha egy potya ízű góllal is, de megérdemelten zsebelhették be a három pontot. Az MVFC csapata a győzelmet a klub elnökének, Mezei Józsefnek ajánlotta névnapi ajándékként. 

 910

MVFC-BERETTYÓÚJFALU - DUNAFERR DUE RENALPIN FC 1 – 0 (0 - 0)

2017.03.17 - 18:30 - Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 350 néző

Játékvezető: Farkas Balázs, Veres János, Tihanyi Norbert

1113

MVFC-Berettyóújfalu: Tihanyi Csaba - Kovács István, Gál István, Harmati Tamás, Szabó Péter

Cserék: László Márk, Takács Zoltán, Magyar Szabolcs, Rábl János, Trencsényi János, Nagy Dániel, Kondás Kristóf

Vezetőedző: Moga Flavius Lorant

1415

DUNAFERR DUE RENALPIN FC: Reveland Zoltán - Horváth Norbert, Klacsák Bence, Fridrich Dávid, Varga Csaba

Cserék: Rigó László, Németh Péter, Schrancz Balázs, Gorjánácz Márió, Csányi Dávid István, Józsa Tamás, Hosszú Ádám,

Vezetőedző: Fehér Zsolt

Sárga lap: Szabó Péter, Schrancz Balázs

Gólok: Szabó Péter 33'

Moga Flavius Lorant (MVFC) nyilatkozata

Fehér Zsolt (Dunaferr) nyilatkozata

You have no rights to post comments