artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Felemásra sikeredett a kézilabdásaink múlt hétvégi balmazújvárosi vendégeskedése. Ma délután a Nádudvart fogadják a férfi kéziseink.

A juniorjaink kezdték a sor a második helyen álló, hazai pályán veretlen Kispályás Műfüves NKFT ellen. Kiss Béla tanítványai alaposan visszavágtak a nánásiaktól ősszel itthon elszenvedett fiaskóért és főként a második félidőben nyújtott remek játéknak köszönhetően, nyolcgólos vereséget mértek a bajnoki riválisukra.

Hajdúnánás - BMSE 24-32 (16-16)

Vezette: Katona J.,Konyári I.

BMSE: Cseh - Harmati 2, DÁVID J.8, FEKETE 7, Birinyi 1, SZATMÁRI 5,  PAPP A. 2

Csere: Csuha(kapus), Ulics 3, Vezendi2, Szabó N. 1,  Dávid R.,  Tóth Á.1, Tóth M.

Kiállítás: 6 ill.2 perc

Büntető: 1\1ill. 2\2

Kiss Béla (BMSE): Az első félidőben szívósan tartottuk magunkat, főleg a jó támadó játékunknak köszönhetően. Aztán a második félidőben a védekezésünk is feljavult, így a végén magabiztos győzelmet arattunk a második helyezett otthonában. Remélem ez kellő önbizalmat ad a jövőre nézve. Hajrá BMSE!

A felnőttek a helyi U23-asok ellen sajnos nem tudták hozni a jobb formájukat, így fejet kellett hajtaniuk az újvárosi fiatalok előtt.

Balmazújvárosi KK U23 - BMSE 26-23 (14-12)

Balmazújváros 100 néző

Vezette: Katona János, Konyári Imre

Balmazújvárosi KK U23: Dobi - Hornyák 2, Gyimesi 2, Hanták 1, Teleki 5, Veres 3, Deli 5

Csere: Kulcsár 6(6), Turcsán 2, Szarvas, Ramóczi, Mihalkó, Fábián, Koroknai, Jenei, Győri (kapus)

BMSE: Tóth J. - Buczi 3 (2), PAP T. 6, Tahóczki, Nagy I., Papp A. I. 4, Mocsári 1

Csere: Varga 2, Szörnyi, FEKETE 3(1), Dávid, Nagy K., Tóth G.(kapus)Szatmári, PAPP A.GY. 3, Vezendi 1,

Hétméteresek: 6/6 illetve 3/3, Kiállítások:6 perc illetve 4 perc

Kucskár Imre (BMSE): Nyerhető mérkőzésen szenvedtünk vereséget, de sajnos nagyon rosszul játszottunk. A támadójátékunk végig nagyon gyenge volt, védekezésben viszonylag elfogadhatót nyújtottunk. Sokat dolgozunk rajta, de még sokszor bizonyos helyzetekben nem vállaljuk fel a felelősséget. Mindenkitől sokkal több kell, ha mérkőzéseket akarunk nyerni. Nádudvar ellen olyan csapatot akarok a pályán látni, amelynek tagjai a vasat is átharapják és maximálisan segítik egymást, mivel ez sorsdöntő meccsnek ígérkezik!

Ma délután a kézilabdás fiúk a nádudvariakat fogadják. A felnőtt csapatunk trénere, Kucskár Imre szerint sorsdöntő lehet a mai kétszer harminc perc:

Az elmúlt két mérkőzésen egy győzelmet és egy vereséget sikerült felmutatni. Az Eger ellen viszonylag jól játszottunk és a mérkőzés végére sikerült is egy meggyőző különbséget kialakítani. Akkor nem csak annak örültünk, hogy végre sikerült nyernünk, hanem annak is, hogy a juniorjátékosaink is remek teljesítményt nyújtottak. A Balmazújváros ellen már ismét a rosszabbik arcunkat mutattuk és főleg a gyenge támadójáték miatt szenvedtünk vereséget. Viszont a bajnokság megy tovább, nincs idő a sebeinket nyalogatni, ezért a héten mi is inkább a Nádudvar ellen készültünk. Remélem, sikerült a héten javítani a hangulaton és megfelelő motivációval lépünk pályára a megyei rangadón. Bár ellenfelünk mögöttünk van a táblázaton, ám az elmúlt hetekben jobb formát mutatott, mint mi. Ennek ellenére remélem, hogy mindenki maximálisan odateszi magát, mert ez a mai találkozó igencsak sorsdöntő mérkőzésnek ígérkezik!

Reméljük, hogy a mai csepergős, borongós időben sokan választják programjuknak a kézilabdameccseket és közösen kiszurkolhatjuk újra a kétszer két pontot!

NB II férfi junior Észak-kelet
Berettyó MSE - Nádudvari Akarat Sportkör
2017.03.18 - szombat 15:00 - Kabos Endre Sportcsarnok, Berettyóújfalu, Lehel utca 1

NB II férfi felnőtt Észak-kelet
Berettyó MSE - Nádudvari Akarat Sportkör
2017.03.18 - szombat 17:00 - Kabos Endre Sportcsarnok, Berettyóújfalu, Lehel utca 1

You have no rights to post comments