artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Pénteken újra Berettyóújfaluba érkezik a Dunaferr.

Az alapszakasz utolsó fordulójában az MVFC a második helyen álló Dunaferrt fogadta. A tartalékosan érkező vendégek számára nem bírt különösebb téttel a találkozó, hiszen egy esetleges vereség sem jelentett veszélyt a tabellán elfoglalt pozíciziójukra. Ellenben Ráblék számára annál fontosabb volt a három pont megszerzése, lélektanilag is nagyon ráfért volna már a gárdára egy magabiztos győzelem, arról nem is beszélve, hogy amennyiben a meccsen nem szereznek pontot, akkor rosszabb esetben akár az ötödik helyre is visszacsúszhattak volna. Mindenesetre a hazaiak optimistán várták a találkozót, Gál István a mérkőzés előtti kérdésünkre magabiztosan jelentette ki, hogy győzni fognak.

A berettyóújfalui játékos kitűnő jósnak bizonyult, ugyanis a csapat valóban hozta a meccset, az MVFC egy küzdelmes kiegyenlített mérkőzésen, egygólos félidei vezetés után 3-0-ra verte a dunaújvárosiakat.

MVFC-Berettyóújfalu - Dunaferr-DUE-Renalpin 3-0 (1-0)

Pálfi István Rendezvénycsarnok, 200 néző.

Vezette: Szilágyi Norbert, Flinta Zoltán (Viczián Mátyás).

MVFC-Berettyóújfalu: Tihanyi, Gál, Harmati, Trencsényi, Szabó P.

Csere: Nagy B., Magyar Sz., Kovács I., Rábl, Nagy D., László M.

Vezetőedző: Moga Lorant.

Dunaferr-DUE-Renalpin: Varsányi - Horváth N., Schrancz B., Fridrich, Józsa.

Csere: Rigó, Hajdú N., Németh T., Gorjánácz, Velez, Hosszú Á.

Vezetőedző: Fehér Zsolt.

Gólszerzők: Gál (’19), Rábl (’38 és ’40)

Moga Flavius Lorant (MVFC): A mai mérkőzésen a három pont megszerzése volt a legfontosabb, de nagyon sok jó dolgot láttam a csapattól, amit edzéseken gyakorolni szoktunk. Gratulálok a fiúknak a mutatott játékhoz és az eredményhez!

Bár az alapszakasznak vége, a pontvadászat tovább tart, ugyanis a bajnokság egy oda-visszavágós rájátszással szünet nélkül folytatódik. A felsőházba került hat együttes közül a Mezei-Vill a harmadik helyért 4 pontot „kap”, míg a Győr 7, a Dunaferr 5, az Aramis 3, a Veszprém 2, a Szombathely pedig 1 pontról startol.
Az első fordulóban az MVFC ismét a Dunaferrt fogadja, a találkozó március 17-én pénteken este 18.30-kor kezdődik.

MVSC Berettyóújfalu - Dunaferr DUE RENALPIN FC
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok
2017.03.17-én péntek 18.30

You have no rights to post comments