artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Turzó József először érkezik ellenfélként volt csapatához.

Az MVFC hétfőn Budaörsön megkezdte az idei bajnoki pontvadászatot. Bár Trencsényiék vezettek is, végül mégis az Aramis örülhetett ugyanis 3-2-vel otthon tudták tartani a három pontot. Bánkódni azonban nem sok időnk lesz, ma este újabb mérkőzést játszik a csapat, a Turzó József irányította Haladás érkezik a Morotvára. A Berettyóújfaluban játékosként és edzőként szép sikereket elért kiváló sportember először érkezik ellenfélként egykori második otthonába, a Pálfi István Rendezvénycsarnokba.

A mérkőzés kapcsán mindkét gárda edzőjét megkerestük:

Turzó József (Haladás): A második helyezett csapathoz látogatunk. A hazai gárdának az eredményei is mutatják, hogy egy nagyon felkészült és nagyon jó gárda ellen lépünk pályára. A szerdai mérkőzés és a hosszú utazás sem mellettünk szól és az sem, hogy a Szombathely még soha sem szerzett pontot Berettyóújfaluban. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam az esélyekről. Nekem különösen nehéz mérkőzés lesz a mai, mert én nagyon sokat kaptam ebben a városban és a Mezei-Vill-ben, amiért örökre hálás leszek.

Moga Flavius Lorant (MVFC): Nehéz mérkőzésre számitok, a Haladás egy fiatal, jó csapat. Bár nem kezdték jól a bajnokságot, de Turzó mester érkezése után, négy meccsből hármat sikerült megnyerniük. Nálunk mindenki rendben van es nagy elszántsággal várjuk a mérkőzést, mert szeretnénk újra megérezni a győzelem izét!

MVFC-BERETTYÓÚJFALU - SWIETELSKY-HALADÁS VSE

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok 18:30

You have no rights to post comments