artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Dobogón telel az újfalui gárda.

 

 

 

 

 

Pénteken este az év utolsó mérkőzésén a veszprémieket fogadta a Mezei-Vill futsalcsapata. Az elmúlt hetek történései alapján a meccs igazi háromesélyes találkozónak indult, valószínűleg kevesen gondolták, hogy egy sima hazai győzelem lesz belőle.

Esélyek ide vagy oda, a mérkőzés gyakorlatilag a kezdés után eldőlt, a Mezei ugyanis rögtön elkapta a fonalat és előbb Trencsényi János, aztán Nagy István majd Magyar Szabolcs góljaival hat perc alatt háromgólos előnyt szerzett (3-0). Ugyan a félidő második felében a vendégek rátettek egy lapáttal, Füzy és Trencsényi öngóljával néhány másodpercre fel is zárkóztak egy gólra (3-2), de Szabó Péter villámgyors válasza hamar lehűtötte a veszprémiek lelkesedését (4-2).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A második félidőben nem sokat változott a játék képe. A vendégek igyekeztek, mentek előre, a játékukban azonban rengeteg volt a hiba, így aztán ahelyett, hogy ők rúgták volna, Haraszti révén ők kapták az újabb gólt (5-2). Hiába tértek át Madi tanítványai hét perccel a mérkőzés vége előtt az öt a négyes játékra, komoly helyzetig nem jutottak, sőt Gál István révén már a hatodik bekapott találatot is el kellett könyvelniük (6-2). Hogy a szájízük mégse legyen keserű, nyolc másodperccel a lefújás előtt Tatainak mégiscsak sikerült bevennie Tihanyi kapuját (6-3).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mérkőzés képe alapján a Mezei-Vill magabiztosan és megérdemelten győzött a gyenge napot kifogó Veszprém ellen és így pillanatnyilag átvette a második helyet a tabellán. Hogy ez a tavaszig így marad-e vagy sem, az hétfőn a Dunaferr-Haladás találkozó kimenetelétől függ, a dunaújvárosiak nagyarányú győzelme esetén a Berettyóújfalu egy hellyel hátrébb kerülne.

Meg kell említenünk még az elmúlt két MVFC meccs kapcsán, hogy Moga Flavius Lorant nehéz helyzetben vette át a csapat irányítását, ám úgy tűnik megtalálta a fiúkkal az összhangot és lelkiismeretes munkával a maximumot hozta ki az együttesből.

MVFC-Berettyóújfalu – 1. FC Veszprém 6-3 (4-2)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

vezette: Szilágyi (Takács, Veres)

MVFC: Tihanyi – Gál, Trencsényi, Nagy I., Szabó P.

Cserék: Mezei (kapus), Magyar, Nagy D., Kondás, Harmati, László, Kovács I., Takács

Megbízott edző: Moga Flavius Lorant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veszprém: Sárdi – Bognár, Tatai, Boromisza G., Gulyás

Cserék: Schmidmajer (kapus), Finta, Püspök, Füzy, Tar, Boromisza D., Hoffer

Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Trencsényi (3.), Nagy I. (5.), Magyar (7.), Szabó Péter (19.), Harmati (28.), Gál (34.). ill. Füzy (11.), Trencsényi (öngól, 18.), Tatai (40.)

Moga Flavius Lorant (MVFC) nyilatkozata meghallgatható

Madarász János (Veszprém) nyilatkozata meghallgatható

Az év utolsó mérkőzésének hangulatát a győzelmen túl egy kis meglepetés is emelte; a futsal club ajándékkal kedveskedett az MVFC utánpótlás játékosainak.

You have no rights to post comments