artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Fotók:

2016. november 25-én, pénteken 17 órától a sportágat népszerűsítendő nyílt napot szervez a Berettyó Ökölvívó és Szabadidő Egyesület. Bárki megtekintheti vagy akár ki is próbálhatja az ökölvívás alapjait.

 

 

A 17 órától kezdődő programon kortól és nemtől függetlenül bárki részt vehet, Nemes József és Nagy Károly edzők segítségével bárki közelebbről is megismerkedhet a bokszolással. Aki csak egyszerűen kíváncsi, milyen egy bunyós edzés, azoknak is érdemes lesz betérni a Civil Udvarba, mert megnézhetik, miként edzenek a klub fiatal reménységei.

Ott lesz Bere Mónika és Sipos Rebeka is, akik nemrégiben a Női Országos Bajnokságon fényesítették a klub hírnevét. A lányok az Érden 59 klub 153 versenyzőjével megrendezett tornán nagyon szépen szerepeltek, Rebeka ezüstérmes lett, Mónika pedig negyedik helyen végzett.

Köszönet Nemes József edzőnek a sikeres felkészítésért!

A klub külön köszönet mond Berettyóújfalu Önkormányzatának az anyagi támogatásért, amely lehetővé tette a versenyen való részvételt, illetve az állandó szponzoruknak, a Móló Panziónak is köszönik az egész éves segítséget!

You have no rights to post comments