artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Férfi kéziseink remekeltek a hétvégén. A lányoknak nem sikerült a pontszerzés. Videókkal!

Az elmúlt szombaton az első hazai mérkőzésüket játszották férfi kézilabdásaink. Előzetes arra számítottunk, hogy mind a fiataloknak, mind a felnőtteknek nehéz dolguk lesz, főleg utóbbiaknak, akik az első osztályú Mezőkövesd U23-as gárdáját fogadták. A jóslatunk végül csak félig jött be, a juniorok ugyanis esélyt sem adtak a Hajdúszoboszlónak.

Kiss Béla tanítványai gyakorlatilag az első félidőben elintézték ellenfelüket, Harmati Ricsiék a második játékrészben a felnőttek meccsén számításba vettek pihentetése mellett is könnyedén boldogultak.

BMSE - Hajdúszoboszló 34-15 (19-3)

Vezette: Borbély,Szikszay

BMSE: Cseh - HARMATI 4, Dávid J. 6, Fekete 5, Dávid R, Szatmári 3, Incze

Csere: Finta (kapus), Birinyi 1, Szabó B., Csarkó Zs 1, SZABÓ N. 5, Vezendi 4, Ulics 1, Pércsi 2, Szabó R. 2

Kiállítás: 4 ill. 2 perc

Büntető: - ill. 3/3

Kiss Béla (BMSE): Sajnos nem tudtunk kellőképpen felpörögni a mérkőzésre és ez az álmos hangulat végig megmaradt. Ennek ellenére nagyarányú győzelmet arattunk a fiatal fürdővárosiakkal szemben, amihez  gratulálok a csapatnak.

A felnőtteknek lényegesen nehezebb dolga volt a juniorjainknál. Bár Varga Gabiék szinte végig vezették a mérkőzést a fegyelmezetten és nagy lelkesedéssel játszó matyóföldiek ellen, a hajrára szorossá és rendkívül izgalmassá vált a találkozó. Szerencsére a fiúknak a kritikus pillanatokban sem remegett meg a kezük és végül két góllal sikerült nyerniük.

 

BMSE - Mezőkövesd U23 23-21 (13-10)

Berettyóújfalu 300 néző

Vezette: Héjja Ádám, Kónya Balázs

BMSE: Tóth J - BUCZI 6 (3), Kovács F. 2, VARGA 2, NAGY I. 2, PAP T. 5, Pekárovics 1

Csere: BAK, Tahóczki, PAPP A. 5, Fekete, Mocsári, Nagy K., TÓTH G. (kapus), Vezendi, Czakó,

Mezőkövesd U23: Bartók L.- Hangyel 6 (1), Fábián 2 (2), Dohány 5, Rozmán 3, Horváth 3, Nyitrai 2.

Csere: Molnár, Hostisóczki (kapus), Üveges, Bartók B., Pásztor,

Hétméteresek: 3/3 illetve 6/3

Kiálítások: 14 perc illetve 4 perc

Kucskár Imre (BMSE): Jó hangulatú mérkőzésen, igazi csapatjátékkal megérdemelt, munkás győzelmet arattunk. Azért az a kezünkre játszott, hogy az ellenfelünknél Kovács Bence az NB I-es felnőtt csapatban játszott, de így is bravúrosnak mondanám a sikert. Természetesen látjuk a hibáinkat is, hiszen elég sok ziccert hagytunk ki, de a védekezésünk még úgyis jól működött, hogy Varga Gabi már a 11. percben megkapta a második sárgáját és így a többieknek kellett pótolni egy darabig. Védekezésben eszméletlen munkát végeztek a srácok, jött hozzá a jó kapusteljesítmény. Az egész csapat nevében szeretnék köszönetet mondani Kovács Ferinek a szombati napért. Nem szabad elszállni magunktól, igazából nincs is miért, megyünk tovább, tesszük a dolgunkat. Remélhetőleg egyre nagyobb edzéslátogatottsággal dolgozhatunk és próbálunk minél több pontot összekaparni, mindjárt a jövő héten Egerben is.

 

A lányok vasárnap Hajdúszoboszlón szerepeltek. Sajnos, hiába vezettek Szabó Katáék a félidőben még két góllal, a végén még sem sikerült a pontot szerezniük.

Hajdúszoboszló ANK SE - Berettyó MSE 18-16 (9-11)

 

A leány utánpótlás eredmények:

BMSE  - Nyíradony VVTK 9 - 7

Létavértes SC- BMSE 5 - 6

 

Kéziseink közül legközelebb a felnőtt férfiak lépnek pályára (a juniorjaink ellenfél híján pihenhetnek), ők szombaton Egerben vendégeskednek, a Kucskár-gárdát a hölgyek követik vasárnap, akik ismét idegenben, ezúttal Nádudvaron próbálják megszerezni az első pontjaikat.

You have no rights to post comments