artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A szezon első hazai mérkőzésein a juniorok a Hajdúszoboszlói KSKE csapatát, míg a felnőttek a Mezőkövesdi KC U23-as gárdáját fogadják. A hölgyek vasárnap Szoboszlóra látogatnak.

A múlthét végén megkezdődött az NB2-es férfi kézilabda bajnokság. A BMSE Kucskár Imre és Kiss Béla irányította csapatai Fehérgyarmaton léptek pályára, ahol a felnőtteknek sikerült megszerezniük az első bajnoki pontjukat.

Ma újabb nehéz meccs vár a srácokra. A felnőttek a tavalyi bronzérmes mezőkövesdi fiatalokat fogadják, akikről nem sok jó emléket őrzünk, hiszen tavasszal ötgólos vereséget szenvedtünk tőlük a Kabos Endre Sportcsarnokban. Szerencsére Kovács Bence, a vendégek ellenünk kilenc gólt szerző játékosa manapság már az első osztályban szereplő felnőtt gárdát erősíti, így legalább ő rá nem kell figyelnünk.

Várhatóan a juniorjainknak se lesz könnyű dolguk, ők ugyanis a csoport újoncát, a szoboszlói korosztályos együttest látják vendégül. A fürdővárosiak korábban az NB2 délkeleti csoportjában vitézkedtek – a fiatalok az előző szezonban a negyedik helyen végeztek - a felnőtt csapat kiesésével azonban váltásra kényszerültek, így idén az észak-keleti csoportban próbálnak szerencsét.

Egy szó, mint száz, minden bizonnyal érdemes lesz ma időt szakítani a kéziseink meccseire, hiszen akármilyen erős csapatok is érkeznek Berettyóújfaluba, bizton számíthatunk arra, hogy a Bihari Pumák nem ijednek meg senkitől és a győzelemért ki fogják tenni akár a lelküket is.

A hölgyek is pályára lépnek a hétvégén. A múlt heti hazai fiaskót követően vasárnap Hajdúszoboszlón javíthat a Nagy Krisztina irányította női együttesünk.

Berettyó MSE - Hajdúszoboszlói KSKE

NB II férfi junior Észak-keleti csoport

2016.09.24 - szombat 15:00  - Kabos Endre spcs. Berettyóújfalu Lehel utca 1

 

Berettyó MSE - Mezőkövesdi KC U23

NB II férfi felnőtt Észak-keleti csoport         

2016.09.24 - szombat 17:00  - Kabos Endre spcs. Berettyóújfalu Lehel utca 1

 

Hajdúszoboszló ANK SE - Berettyó MSE

Hajdú-Bihar megye női         

2016.09.25 - vasárnap 10:00 - Városi Sportház Hajdúszoboszló Rákóczi utca 44

 

Az előző forduló eredményei:

Fehérgyarmati VSE – BMSE 25-25 (11-9)

Fehérgyarmat 400 néző

Vezette: Fibecz Zoltán, Herbál Tamás

Fehérgyarmati VSE: Felföldi - Kelemen, Gaál 5, Csobay 5, Hangos 13 (1), Kun 1, Ménfői.

Csere: Strugureanu, Illés 1, Szabó I., Szíjártó, Harangi (kapus), Szabó P., Karikás, Farkas, Zatik

BMSE: Tóth J. – Buczi  6 (4), KOVÁCS F. 5, VARGA 2, Nagy I., PAP T.5, Mocsári.

Csere: SZÖRNYI, Bak, Tahóczki 2, Papp A. 3, Fekete 1, Nagy K. 1, TÓTH G. (kapus), Vezendi, Czakó.

Hétméteresek: 2/1 illetve 6/4

Kiállítások: 8 perc illetve 6 perc

Kucskár Imre: Nagyon értékes pontot szereztünk az első fordulóban. Végig szervezetten játszottunk, bár az első 21 perc után 8-4 volt az állás, de ez a különbség csupán a hazaiak jobb helyzetkihasználásából adódott. A második félidőben sokkal jobban játszottunk és a győzelemhez is közelebb álltunk, de az egy pontot is sikerként éltük meg. Igazából egy kimagasló teljesítmény volt nálunk Tóth Geri személyében, aki nagyszerűen védett, viszont nagyon sokan hoztak jó és közepesen jó teljesítményt. Csapatként viszont egészen kiemelkedőt nyújtottunk. Igaz a hétvégén a tavalyi bronzérmes Mezőkövesd ellen még több kell, főleg miután tavasszal is simán nyertek nálunk most pedig még erősebb csapattal érkeznek. Én azonban bízom a csapatomban, hogy bravúrt tudunk végrehajtani.

Juniorok

Fehérgyarmati VSE - Berettyó MSE 26-17 (15-11)

Kiss Béla: A jól felkészített ellenfelünk (hat "felnőtt" játékossal), hathatós bírói támogatással, a hibáinkat kihasználva magabiztos győzelmet aratott felettünk. Remélhetőleg, ha sérültjeink (Pércsi G., Szatmári T., Ulics M.) felépülnek és kevesebbet hibázunk, akkor sokkal jobb teljesítményre leszünk képesek, hisz messze még a vége...

Nők:

Berettyó MSE - Kézilabda Klub Hajdúszoboszló 20-23 (10-12)

You have no rights to post comments