artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Mezei-Vill újjáépített csapata hazai pályán az újonc Bőny ellen mutatkozik be

 

Nem volt és most sincs könnyű helyzetben az MVFC szakmai stábja. A gárda mezőnyjátékosainak fele a nyáron kicserélődött, a külföldiek mellett Dávid, Komáromi és Sánta is eligazolt, helyükre fiatalok, a távozottaknál kevésbé rutinos játékosok érkeztek, akiknek a beépítése hosszabb időt igényel, és akár még hetekig eltarthat.

Hogy jelenleg hol tart a csapatépítés, arról már pénteken este meggyőződhetünk, hiszen a bajnokság a hétvégén elrajtol és az MVFC a Morotva-ligetben 18.30-kor a Bőny ellen lép pályára.

A csapat jelenlegi állapotáról, a győzelmi esélyekről Turzó József vezetőedzőt és Rábl Jánost, a gárda válogatott játékosát kérdeztük:

 

Turzó József:

-        Ahogy hallottam egy fizikálisan nagyon erős, egyénileg nagyon képzett játékosokból álló, masszív védekezést és veszélyesen kontrázó csapat a Bőny. Úgyhogy bármilyen állapotban lennénk, nehéz mérkőzésre számítanék. A taktikai repertoárunk még nem teljes, a védekezés, támadás, pontrúgások, a létszámfölényes és létszámhátrányos helyzetek mind gyakorolva voltak, de még nem mindegyik van azonos szinten, de mindegyikben napról napra fejlődünk. Fontos lesz az egyéni képességek maximálizálása jelenlegi taktikai állapotunknak megfelelően és egy alázatos igazi csapat együttműködése. Ez lehet a sikerünk kulcsa, mert nyerni szeretnék mindenképpen

 

Rábl János:

-        A nyáron nagy változás volt a klubnál, idén az elsődleges célunk az első hatba kerülés. Korán elkezdtük a felkészülést és már mindenki nagyon várja a rajtot. Hogy mire lehet képes a csapatunk, azt nehéz megmondani. De biztos vagyok benne, hogy mindenki, mindent meg fog tenni, hogy a legjobbat hozza ki magából. Pénteken itthon kezdünk a Bőny ellen, reméljük győzelemmel tudjuk kezdeni az új szezont!

 

MVFC-BERETTYÓÚJFALU - BŐNY-SZAVILL CONSULTING

FÉRFI FUTSAL NB I

2016.09.09 - PÉNTEK 18:30 - BERETTYÓÚJFALU, PÁLFI ISTVÁN RENDEZVÉNYCSARNOK

 

 

You have no rights to post comments