artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A nyáron három rutinos MVFC játékos, Dávid Richárd, Komáromi Péter és Sánta Attila is úgy döntött máshol, más csapatnál folytatja tovább.

 

Az okokról őket kérdeztük:

Dávid Richárd (Rába ETO):Ki szerettem, illetve ki szeretném magam próbálni, megismerni a képességem határait és szeretnék még tovább fejlődni. Győrbe az UEFA Futsal Cup is nagy csábítást jelentett, de az előbb említettek voltak a nagyobb erők! Külföldi játékosokkal dolgozni, más mentalitást megtanulni mindig jó dolog és ha magamévá tudom tenni, akkor már sikerült egy kicsit is előre lépni. Szeretném megköszönni a Mezei Vill Futball Clubnak, hogy három évig a játékosa lehettem! Nagyon sokat tanultam és fejlődtem mind játékosként - Turzó József "José" jóvoltából - és mind emberként is! Én nem haraggal váltam el, remélem a kedélyek mielőbb megnyugszanak. A srácokkal a válogatottban találkozunk, de klubszinten is sok sikert kívánok nekik!

Komáromi Péter (FTC-Futsal): Bár jól éreztem magam a csapatnál, de én mégis úgy éreztem és gondoltam, váltanom kell, mert a jövőmet máshol képzeltem el. Végül még családi okok is befolyásolták a döntésemet. A Mezei-Villnek sok sikert szeretnék kívánni a továbbiakban, a bajnokságban pedig eredményes szereplést!

Sánta Attila (Nyírgyulaj): Négy évet töltöttem a Mezei-Vill csapatában, ahol nagyon sokat fejlődtem, de nem tudtam kitűnni, nem sikerült kihozni magamból a maximumot. Talán megérettem a váltásra egy olyan csapatban, ahol több játéklehetőségem lesz. Bízom benne, hogy ezeken a meccseken szerzett tudásom a későbbiekben tudom kamatoztatni.

You have no rights to post comments