artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A BMSE 2016. augusztus 1-5. között második alkalommal rendezte meg kézilabda utánpótlás táborát a 8-12 éves lányok és fiúk számára. - Balázsné Szabó Mária szakosztályvezető beszámolója

 

 

 

47 gyermek részvételével kezdődött meg hétfőn a tábor, így a tavalyi 19-es létszámot messze túlszárnyaltuk. Nem hirdettük, nem reklámoztuk, hiszen az előzetes felmérések alapján a rendszeresen kézilabda edzésre járók jelezték, hogy mindenféleképpen részt vesznek a táborban. Így lett a vége 47.

A létszám növekedése és a szeptemberi bajnokságra való készülés fényében a lányok, a fiúk és a kapusok külön edzésen vettek részt. A lányok Kovács Ferenc, a fiúk Varga Gábor, a kapusok pedig Maróthy György edzők irányításával végezték a délelőtti erőnléti, labdás, ügyességi feladatokat. A héten Nagyné Makra Erzsébet tanárnő segítette az edzők és az én munkámat. Délutánra mindig jutott valamilyen külsős program, strandoltunk, bicikliztünk, kalandparkoztunk, moziztunk. Vidám, mozgalmas hetet tudhatunk magunk mögött.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fenti idézettel tettük közzé közösségi oldalunkon a tábor utolsó napján készült , mely azt igazolja, hogy a gyerekekben van akarat, elszántság. Keményen végig dolgozták a hetet, de ez csak az eleje annak az útnak, melyre a gyermekbajnokság kezdetekor fognak rálépni.

Szeptembertől a korosztályos gyermekbajnokságokban lehet bizonyítani, lehet folytatni az elkezdett munkát.

Köszönjük a szülőknek, hogy ránk bízták gyermekeiket erre a hétre, reméljük jó visszajelzést kaptak tőlük, hogy milyen is volt ez a tábor. Mi nagyon jól éreztük magunkat.

A nyár további részére jó pihenést kívánunk mindenkinek, szeptemberben találkozunk.

You have no rights to post comments