artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Pénteken a Haladás, hétfőn a Győr ellen lép pályára a Turzó-gárda.

A végéhez közeledik az első osztályú futsal bajnokság. Az alapszakaszban ugyan többször előfordult, hogy két forduló között hetek, vagy akár egy hónap is eltelt, ehhez képest a rájátszásban szinte nincs megállás. Az utolsó öt meccset hétfő-péntek rendszerben bő két hét alatt lejátsszák, illetve lejátszották a csapatok. Hogy ez jó-e a kluboknak, az egyre jobban „leharcolt” játékosoknak, vagy a színvonalas mérkőzésekre vágyó szurkolóknak, azt nem tudni, de talán nem is érdekes, a lényeg, hogy ez van, örüljünk ennek is.

A mi csapatunk, az MVFC legutóbb hétfőn a Nyírgyulaj ellen lépett pályára, mely találkozón Trencsényiék 1-2-es félidei hátrány után – az utolsó percben lőtt góllal - 3-2-es győzelmet arattak. Sok idő nincs pihenni vagy regenerálódni, mert a srácok ma este már jó négyszáz kilométerrel arrébb, Szombathelyen küzdenek a pontokért. A dobogó alsó fokáért vívott harcban ez a mérkőzés rendkívüli jelentőséggel bír, a mi érmes reményeinket csak a győzelem tarthatja életben.

Turzó József, a csapat trénere azt ígérte, hogy ezúttal is mindent megtesznek a három pont megszerzéséért:   

„Mivel nekünk ez az utolsó esélyünk a dobogóért és a Haladásnak a második helyért, ezért ez lesz az év meccse a két csapat számára. Nem vagyunk jó formában, és átutazzuk az országot a mérkőzés napján, mégis minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy győzzünk Szombathelyen.”

Jövő héten hétfőn a már bajnok ETO látogat Berettyóújfaluba. A sokak által várt meccs kezdési időpontja a mérkőzés televíziós közvetítése miatt az eredetileg kiírt 19.30-ról 18.00-ra változott.

You have no rights to post comments