artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A BMSE életében ismét lezárult egy kézilabdás évad, mely csapataink számára vegyes érzelmekkel ért véget. Voltak nagyon szoros meccsek, könnyű győzelmek, nem várt vereségek. De azt mindenféleképpen elmondhatjuk, hogy az utánpótlásban ennyi gyermek még soha nem kézilabdázott egyesületünkben…. jó úton járunk. - Balázsné Szabó Mária szakosztályvezető beszámolója

 

Az eredményekről bővebben:

Az őszi szezont a megyei bajnokság 3. helyén zárta női felnőtt csapatunk. Így a tavaszi folytatásban ismét felcsillant a remény egy dobogós hely megszerzésére. A mérkőzések azonban nem forgatókönyvszerűen zajlottak, voltak bravúros győzelmek, de nem várt pontvesztések is. Így a bajnokságot az 5. helyen zárták a lányok. A csapat edzője: Kissné Nagy Krisztina.

NB/II. férfi csapatunk az észak-keleti bajnokságban szerepelt az idei évadban. A csapat edzője: Kucskár Imre. A fiúk 18 ponttal a 9. helyen végeztek a bajnokságban. A szezonra a hektikusság volt jellemző. Az őszi viszonylagos jó szereplést gyengébb tavaszi folytatás követte. A felkészülés zökkenőmentesen zajlott, de a sérülések és a munkahelyi, illetve egyéb elfoglaltságok miatti gyengébb edzéslátogatottság hátráltatta a csapatot. Voltak nagyszerű meccsek, hiszen az előttünk álló csapatokkal szoros, illetve nem várt győzelmeket arattunk, viszont a velünk egy szinten álló csapatok ellen nem várt vereségeket szenvedtünk. Így nem sikerült minden hazai mérkőzésen győzelemmel kiszolgálni szép számú közönségünket. A jövőbeni célunk a felnőtt csapat gerincét alkotó játékosok mellé minél több tehetséges juniort beépíteni.

NB/II. junior csapatunk edzője Kiss Béla, aki röviden értékelte az elmúlt évadot:

„Nehezen kezdődött az év, hiszen 4 fő távozott a csapatból, de a bajnokság közben 2 fő visszaigazolt nevelő egyesületéhez. A csapat gerince kettős terheléssel játszotta végig a szezont, hiszen a junior bajnokság mellett a serdülő bajnokságban, illetve a felnőttek között is helyt álltak a fiúk. A szezon során sok értékes csatát vívtunk, eredménytől függetlenül mindegyik tanulságos volt. Örömmel elmondhatom, hogy mi kaptuk a legkevesebb gólt a bajnokságban, ez a hatékony védekezési munkánknak köszönhető. Végül sikerült egy hellyel előre lépnünk a tavalyi évhez képest, így a 4. helyen zárta a csapat a bajnokságot. Szerintem a jövő év legfontosabb feladata az lesz, hogy a tehetséges fiatalok minél több lehetőséget kapjanak a felnőtt csapatban is a bizonyításra, és a már jelenlegi kerettagok mellé a fiatalabbak is megismerkedjenek a felnőtt csapat légkörével.”

Serdülő csapataink az országos serdülő bajnokság küzdelmeiben vettek részt.

A fiúknál mindenféleképpen meg kell említeni, hogy a játékosok nagy része az NB/II. junior csapat tagja is, így sokszor heti 2 mérkőzésen is bizonyítani kellett a játékosoknak. A fiúk A csapatnak 2 éve nincs állandó kapusa, illetve a rendelkezésre álló kapus Nagyváradról jött a mérkőzésekre. Az alapszakaszt a 2. helyen zárták a fiúk, így a felsőházi rájátszásba jutottak, ahol az 5. helyet megszerezve az alsóházban az 5-8. helyért folytatták a küzdelmeket. Az 1. helyet megszerezve végül az alsóház 5. helyén zártak a fiúk. Dávid Jocó 79 góllal a 4. helyen zárta a góllövőlistát. A csapat edzője: Ulics István.

A serdülő lányok edzője az idei szezonban Bencze Zoltán. A lányok a bajnokságban indítható minimális létszámmal tudták elkezdeni az idei szezont, kiegészülve az U13-as bajnokságban játszó játékosokkal. Az alapszakaszt a 6. helyén zárta a csapat, így a bajnokságot az alsóházi rájátszásában a 9-15. helyért folytatták a lányok, ahol a 3. helyet megszerezve, összességében az alsóház 11. helyet szerezték meg. Vigh Dóri 41 góllal a 4. helyen zárt a góllövőlistán. A csapatból többen középiskolai tanulmányaik miatt nem nálunk folytatják pályafutásukat.

U14 korosztályos fiú csapatunk a Gyermekbajnokság Kulcsár Anita régiójának „B” csoportjában szerepelt. Az alapszakaszt a 4. helyen zárta a csapat, majd az alsóházi rájátszás után a II. osztály 7 csapatos csoportjában a 3. helyet sikerült megszerezniük a fiúknak. A csapat edzője: Ulics István. Szabó Róbert 50 góllal az 1. helyen zárta a góllövőlistát.

U13 korosztályos lány csapatunk szintén a Gyermekbajnokságban szerepelt. A lányokkal a felkészülést Hajdu Magdi kezdte meg, aki most már boldog édesanya, így a folytatásban Zákány Kristóf vette át a csapat irányítását. Az alapszakaszt az 5. helyen zárva a 10 csapatos III. osztályban folytatták a bajnokságot a lányok. Ez a csoport nem feltétlenül tükrözte reálisan az erőviszonyokat, hiszen 36 ponttal vereség nélkül fölényesen lettek elsők a lányok. Kiss Panna 157 góllal a góllövőlista 2. helyén végzett.

A legkisebbekről:

U10 korosztályban szeptembertől külön edzések kezdődtek meg a lányoknak és a fiúknak.

A lányok edzője Kovács Ferenc, míg a fiúké Varga Gábor.

Mindkét csapattal részt vettünk a Főnix kupán a 2005-ös korosztályban. Itthon a Sziszi kupán rendeztünk nekik 3 csapatos tornát, ahol nagy örömünkre nagyon sok szülő, hozzátartozó kilátogatott szurkolni legkisebbjeinknek.

A fiúknál a rendszeresen edzésre járó gyerekek száma: 20-23 fő, a lányoknál: 18-20 fő, a korosztály vegyes 7-11 éves korig járnak ide a gyerekek.

Jövőre korosztályos bajnokságban indítjuk őket, augusztusban (1-5. között) tartjuk II. BMSE UP táborunkat.

Továbbra is szívesen látjuk a hozzánk csatlakozni vágyó, kézilabdát szerető játékosokat.

Köszönjük a szurkolók, a szülők, a támogatók, az önkormányzat egész évben nyújtott támogatását. Találkozunk a 2016/2017-es szezonban!

You have no rights to post comments