artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A Győr elleni finálé nagyon rosszul sikerült, ám szégyenkezésre nincs ok.  A bajnoki második hely és a kupagyőzelem szerintem erőn felüli teljesítmény.

Tudtuk, a Győr jobb csapat, több pénzből gazdálkodnak, ugyanakkor azt gondoltuk, ha a kupadöntőben (4-0 ide) és az alapszakaszban itthon (7-3) sikerült őket legyőzni, akkor a bajnoki döntő sem lehetetlen küldetés - vagy legalábbis meccset nyerhetünk. Sajnos nem sikerült, az ETO előbb 6-1-re, majd 6-0-ra nyert otthon, s a kettő között győzött a Pálfi István Rendezvénycsarnokban is 4-0-ra. A hazai meccs sokáig 0-0 volt, valós győzelmi esélyeink voltak, majd talán jövőre...

Turzó József edző azt mondta néhány hete, ha nem leszünk bajnokok, távozik - remélem, meggondolja magát, hiszen a második hely plusz kupagyőzelem erős kombináció, hovatovább ismerjük el, jobb szereplés, mint azt a szezon előtt vártuk.

Csináltunk interjúkat, közvetítettünk élőben, volt tippjátékunk, fényképeztünk, videóztunk - egy biztos: mindig szívesen mentünk futsalmeccsre.

A médiamunkás köszöni mindenki megtisztelő figyelmét!

You have no rights to post comments