artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Javuló játék, szép gólok, három pont.

 

 

 

 

 

Pénteken este újabb nehéz mérkőzés várt a Turzó-gárdára. A berettyóújfalui srácok - az M4 sport televízió által is közvetített találkozón - ezúttal az alapszakasz második helyezett Haladást fogadták a Morotva-ligetben.

A dunaújvárosi vereség és a legutóbbi Nyírgyulaj elleni döntetlen után meglehetősen aggódva vártuk a kétszer húsz percet, egy vereség a dobogós álmainkat porrá zúzhatta volna. Szerencsére Trencsényiék átérezték a találkozó jelentőségét és a Halinak gyakorlatilag esélyt sem adva begyűjtötték a rendkívül fontos három pontot.

A találkozó televíziós felvétele a linken megtekinthető.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVFC Berettyóújfalu – Swietelsky-Haladás VSE 5-2 (3­0)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 400 néző

NB I-es futsal mérkőzés, felsőházi rájátszás

Játékvezetők: Szilágyi Norbert, Gál Péter, Zimonyi Péter

Berettyóújfalu: Tihanyi - Komáromi, Szabó, Rábl, Dávid

Csere: Klochko, Harmati, Trencsényi, Stanic, László, Nagy I., Sánta

Edző: Turzó József

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HVSE: Tyukász ­ Gyurcsányi, Horváth P., Hegyesi, Öreglaki

Csere: Vidák, Németh P., Hajmási, Rácz

Edző: Lódi Tamás

Gól: Nagy I. (5.), Harmati (15.), Rábl 3 (16., 22., 34.), ill. Horváth P. (17.), Öreglaki (37.)

Kiállítva: Gyurcsányi (23.)

Turzó József (MVFC): Úgy gondolom, ma nem játszottunk rosszul, kicsit összeszedettebbek, agilisabbak voltunk, mint az elmúlt mérkőzéseken. Lényeges körülmény volt számunkra, hogy több játékossal tudtam sáfárkodni. Helyzetkihasználásban is javultunk, amit eddig nem sikerült belőnünk, most az adódó lehetőségeket jó arányban kihasználtuk. Szerénytelenül mondhatom, hogy megérdemelt győzelmet értünk el egy nagyon jó Haladás ellen, szinte minden fegyverüket sikerült hatástalanítanunk. Ne higgye senki, hogy ez könnyű három pont volt, a fiúknak nagyon sokat kellett ezért dolgozniuk. Ez a meccs megvan, de kellenek az újabb bravúrok, nem egyszerűbb a helyzetünk most sem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lódi Tamás (Haladás): A mai mérkőzésen buta gólokkal ajándékoztuk meg az ellenfelünket, ami egy ilyen remek csapat otthonában megengedhetetlen. De semmi probléma, vannak ilyen napok, hibáztunk, keseregni nincs időnk. Van bő egy hetünk, hogy kijavítsuk a hibákat és megy tovább az élet, nincs semmi gond. Hála Istennek nincsenek olyan problémáink, amiket ne tudnánk megoldani.

Rábl János (MVFC, a mezőny legjobbja): Sajnos nem úgy kezdtük a rájátszást, ahogy szerettük volna. Az elmúlt két mérkőzésen súlyos pontokat veszítettünk, miáltal komoly hátrányba kerültünk a riválisainkkal szemben. Ez a mérkőzés volt az utolsó esélyünk, hogy valamelyest közelebb zárkózzunk az élmezőnyhöz, viszont egy újabb vereség a dobogós álmaink végét jelentette volna. Szerencsére ezt a csapatban mindenki átérezte és ma az első perctől a lefújásig úgy játszottunk, hogy nem veszíthetünk - remélem ez kintről is tapasztalható volt. Ugyan kimaradt néhány helyzetünk, de ennyi gólt még nem szereztünk a rájátszásban.

You have no rights to post comments