artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

A Mezei-Vill futsalcsapata ma este Lovas Norbert gárdáját fogadja.

Az MVFC múlt heti dunaújvárosi csatája ma is éreztetni fogja hatását. Nemcsak lélektanilag indulunk hendikeppel, nem léphet pályára a Dunaferr elleni mérkőzés második félidejében kiállított Tihanyi, Vulovic és Szabó Péter sem. A bajt tovább tetézi, hogy több sérültünk is van, így aztán ma is nehéz meccsre számíthatunk a jó néhány, volt Mezei-Vill játékossal felálló Nyírgyulaj ellen.

Turzó József (MVFC): Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, három eltiltott és három sérült – Komáromi, Trencsényi és Gál – nélkül kellene pályára lépnünk. A Mezei-Vill szellemiségét semmi sem mutatja jobban, hogy Trencsényi János, a gárda csapatkapitánya, állapotától függetlenül játékra jelentkezett. Bárhogyan is, a Mezei-Vill hétfőn győzni akar!!!!   

Lovas Norbert (Nyírgyulaj): Számunkra tét nélküli ez a találkozó, hisz már teljesítettük a kitűzött célunkat. Ennek ellenére nem fogunk feltartott kezekkel pályára lépni ma sem. Bár mi még az út elején járunk, mégis megpróbálunk felnőni a feladathoz és méltó ellenfele lenni a hazai csapatnak. Remélem.  Remélem, hogy a berettyóújfalui közönség este egy igazi rangadót láthat a Morotva-ligetben.

You have no rights to post comments