artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ma este a Mezei-Vill a Veszprémet fogadja.

Jó ideje már, hogy a bajnokság alapszakasza véget ért. A Mezei-Vill FC a legutolsó hazai bajnoki meccsét közel másfél hónapja játszotta már, így nem csoda, ha a berettyóújfalui szurkolók között többen is úgy hiszik, a bajnokságnak is rég vége.

Pedig még csak most jön csak a „java”!

A bajnoki pontvadászat innentől különválik alsó- és felsőházra. A felsőházba jutott hat csapat - természetesen köztük ott van a Mezei-Vill is – egy oda-visszavágós rendszerű rájátszásban döntik el a bajnoki cím illetve a többi helyezés sorsát. Az újabb „mini bajnokságban” a csapatok az alapszakaszban elért pozíciójuknak megfelelően alappontokat hoznak magukkal, így az első helyért (Rába ETO) 7, a másodikért (Haladás) 5, a harmadikért (MVFC) 4, illetve a következő három helyezésért eggyel-eggyel kevesebb pont jár.  

A rájátszás első fordulójában, ma este a Mezei-Vill FC a veszprémieket látja vendégül. Bár a két csapat egyik trénere sem érzi úgy, hogy csapata csúcsformában lenne, ettől függetlenül mi bízunk benne, hogy egy pörgős és küzdelmes kétszer húsz percet láthatunk majd.    

Turzó József (MVFC): Nehéz mit mondani, mert egy ilyen szaggatott bajnokság nagyon ritkán adódik. Nem tudom, hogy a csapatom pontosan milyen formában van, ami biztos, hogy Trencsényi és Gál játékára sem számíthatok. Mindezek ellenére mindent meg fogunk tenni, hogy ma este nyerjünk.

Madarász János (Veszprém): Nem a legjobban sikerült felkészülnünk a mérkőzésre, hiszen különböző okok miatt többen is hiányoztak az edzésekről. Ettől függetlenül a rendelkezésemre álló játékosokkal igyekszünk kihozni a maximumot a meccsből.

Mezei-Vill FC–Berettyóújfalu – FC Veszprém

2016.04.11. 19.30 – Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok.

A Mezei-Vill FC nemrégiben megyei bajnokságot nyert U17-es lánycsapatának az aranyérmeket a mérkőzés szünetében adják át.

You have no rights to post comments