artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 25. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Bakonyi sertésszelet főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Finomfőzelék tepsis vagdalttal

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Nem zártak sikeres hétvégét a kéziseink.

A BMSE kézilabdásai és szurkolói számára egyáltalán nem úgy alakult hétvége, ahogyan azt valószínűleg szerették volna. Sajnos, mind a junior, mind a felnőtt férfi csapatunk kikapott szombaton a barcikaiaktól. (Hogy melyik vereség fáj jobban, azt talán nem is lehet megmondani, az éremre pályázó fiataloké, vagy a gödörben lévő felnőtteké...)

Hab a tortán, hogy a lányok vasárnapra kiírt meccse pedig elmaradt, miután a játékvezetők a sportcsarnok pályáját játékra alkalmatlannak találták. (Érdekes módon előző nap alkalmas volt NB2-es meccsek lejátszására…) Az így elmaradt mérkőzést a hölgyek 2016. május 11-én szerdán, 17.00-órától pótolják. Szintén a női csapattal kapcsolatos a hír, hogy a jövő hét vasárnapra kiírt DELKE elleni hazai bajnokit péntekre (2016.04.15.) 17.00-ra előrehozták.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMSE-Kazincbarcika 20-21 (9-12)

Vezette: Fórián, Szikszai

BMSE: CSUHA - Szabó N. 1, Dávid J. 1, FEKETE 10, Birinyi, Szatmári 4, Mályi 1

Csere: Cseh (kapus), Takács, Rácz 1, Pércsi, Ulics 2/2, Incze, Dávid R., Szabó B., Harmati

Kiállítás: 4 ill. 2 perc

Büntető: 5/2 ill. 4/4

Kiss Béla (BMSE): Az idény talán legfájóbb vereségét szenvedtük el. Végig fáradtan, fásultan, indiszponáltan kézilabdáztunk.

A felnőttek mérkőzése nem indult rosszul. Az első félidőben szinte végig előnyben voltunk, két-három góllal többször is vezettünk. A lefújás előtti percek viszont a vendégeké volt, akik nem csak egyenlítettek, hanem szünetre kétgólos fórt is kiharcoltak maguknak.

A második játékrész első harmada rémálomszerűen alakult. Amellett, hogy védekezésben sem voltunk toppon, támadásban egyszerűen gyászos teljesítményt nyújtottunk. Egyszerűen képtelenek voltunk betalálni a kapuba, hét perc kellett elteljen az első gólunkig. A barcikaiak ezen idő alatt ötre növelték az előnyüket, ám, ami még rosszabb lendületbe is jöttek és ráéreztek, hogy bizony van keresni valójuk. Ezt követően, bár sikerült még egyszer visszajönnünk a meccsbe, a vezetést is átvettük, ám a királyságunk csak pünkösdinek bizonyult, a vége – s vele együtt a két pont - a vendégeké lett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMSE-Kazincbarcikai KSE 28-31 (15-17)

Berettyóújfalu 300 néző

Vezette: Szécsi Mihály, Szőke István

BMSE:TÓTH J. - Buczi 1, Kovács F. 3, Tahóczki 2, DANDÉ 3, PARDI 7 (3), Pekárovics 1

Csere: Bak, Varga 8, Nagy I. 1, Szörnyi, Cseh (kapus), Fekete 1, Papp 1, Zalkodi, Csuha (kapus)

Kazincbarcika KSE:Teremi - Steibinder 3, Ponyi 8 (1), Nagy Zs. 1, Szilágyi 1, Hangos 8 (1), Kovács D. 2

Csere: Kocsis 4 (2), Harkó 2, Kovács R. 1, Dobó 1, Balogh (kapus), Saláta, Novák, Tóth Á., Rosocha

Kucskár Imre (BMSE): Jó színvonalú mérkőzésen, nem is játszottunk rosszul, de sajnos ellenfelünk nálunk is jobban. A csoport egyik legnagyobb tűzerejű csapata ellen, sajnos nem sikerült megoldanunk a védekezést. Ennek ellenére a 22.percig két-három góllal vezettünk, de utána egy negyedórás rövidzárlat következett és máris 15:20 volt az állás. Tíz perc múlva visszavettük a vezetést, de a hajrában frissebb volt ellenfelünk és megérdemelten győzött. Egy megjegyzés azért kikívánkozik belőlem: jó lenne egyszer ilyen bíráskodást kapni idegenben is (a hajráról már nem is beszélve). Tudjuk, hogy rendet kell tennünk a fejekben és ezt követően a kiesés elleni harcra kell felkészülnünk. Remélem, hogy ez már a gödör alja és az utunk innentől már csak felfelé tart.

You have no rights to post comments