artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A fiúknak nem sikerült pontot szerezniük Kisvárdán.

 

 

 

 

 

Szombaton a BMSE női kézilabdacsapata is megkezdte a bajnoki pontvadászatot. Gál Vikiék a tavaszi első fordulóban az utolsó helyen álló Komádi gárdájához látogattak, ahol magabiztosan gyűjtötték be a két pontot.

Komádi SE - Berettyó MSE 10-24 (6-10)

BMSE: Balibán Brigitta  - Tahóczki Katalin 1, Gál Viktória Ágnes 6, Incze Éva Viktória 2, Incze Tamara Lívia 1, Szűcs Anna Eszter 6, Jakab Katalin, Csendes Viktória 2, Kovács Enikő, Szabó Anett Emese, Tőzsér Barbara, Gurmai Brigitta 4, Szabó Anna Katalin 1, Szabó Vivien, Szász Tímea 1                 

Edző: Nagy Krisztina

Büntető: 3/2 ill. 2/1

Kiállítás: 6 ill. 10 perc

A férfiak ezúttal vasárnap játszottak, Kisvárdán. A junior csapatunk ellenfele az éllovas hazai gárda volt, mely együttes a mérkőzés előtt eggyel kevesebb meccset játszva, azonos ponttal és jobb gólkülönbséggel állt a tabellán előttünk. Egy bravúros győzelemmel teljesen nyílttá tehettük volna az aranyéremért vívott harcot. A meccset, mely talán a bajnoki címet is eldöntötte, elveszítettük ugyan, ám a csapatunkat csak dicséret illetheti, mert férfiasan helytálltak.                             

Kisvárda - BMSE 30-27 (15-13)

Vezette: Kertész, Német

BMSE: Csuha – Rácz 1, Dávid J, FEKETE 4, TAKÁCS 2, Szatmári 3, MÁLYI 6

Csere: Cseh (kapus), Pércsi, Szabó N. 4, Birinyi, Papp A. 2, Harmati 1, Incze, Szabó B., Dávid R.

Büntető: 5/5 ill. 5/4

Kiállítás: 6 ill. 14 perc

Kiss Béla (BMSE): Kissé görcsösen kezdtünk, így az ellenfélnek sikerült hat góllal meglépnie az első tíz percben. Ezt követően magára talált a csapat és egy huszáros rohammal sikerült felzárkóznunk két gólra a félidő végére. A második játékrészben rövid időre át tudtuk venni a vezetést is, de ellenfelünk fizikai fölényét és a hazai pálya előnyét kihasználva a maga javára fordította a mérkőzést. Úgy gondolom, semmi okunk az elkeseredésre, hiszen a listavezető otthonában három góllal alul maradni nem rossz eredmény. Csapatom minden tagja derekasan küzdött és ezért gratulálok a fiúknak! Megyünk tovább és remélem ez a játék-egy kicsit pontosabb befejezéssel párosulva meghozza gyümölcsét! Szeretném megköszönni szurkolóinknak és a felnőtt csapatnak a buzdítást, ezért (is) érdemes Berettyóújfaluban kézilabdázni! Hajrá BMSE!

A fiatalokat a felnőttek követték. A legutóbbi Bőcs elleni győzelem után bizakodtunk, hogy Kisvárdáról ponttal, vagy pontokkal tér haza a Kucskár-gárda. Sajnos, továbbra sem megy idegenben, gyakorlatilag néhány perc alatt eldőlt a meccs – ellenfelünk javára.

Kisvárda KC SE – BMSE 32-26 (19-13)

Kisvárda 150 néző

Vezette: Major Gábor, Takács Tibor

Kisvárda KC SE: Lipécz - Tuska 2, Csendes 6, Oláh 3, Bod 7 (4), Kovács Zs. 4, Balogh 1

Csere: Kovács L. 3, Mándi 1, Molnár 1, Pisák 4, Simák, Paróczai, Simon (kapus), Petykó, Bottka

BMSE: Tóth - Pekárovics 2, Kovács F. 7, Tahóczki 4, Nagy I. 2, Pardi 4 (1), Fekete 1

Csere: Varga 1, Bak 3 (3), Papp 2, Csuha (kapus), Zalkodi, Balibán, Zákány, Rácz, Cseh (kapus)

Hétméteresek: 5/4 illetve 4/4

Kiállítások: 18 perc illetve 4 perc

Kucskár Imre (BMSE): Borzalmasan kezdtünk, hiszen a harmadik perc végére már 4:0 volt ellenfelünknek. Az első félidőben nem is tudtunk igazából feljavulni, csak felvillanásaink voltak. A második játékrészben ugyan volt egy jó negyedóránk, amikor szívós munkával mínusz nyolcról felzárkóztunk három gólra, de jöttek az újabb fegyelmezetlenségek és hibák, így nem sikerült szorossá tenni a hajrát. Nagyon össze kell magunkat szedni, hogy a következő hetekben ne érjen bennünket kellemetlen meglepetés!

A kéziseink számára ezen a hétvégén némi pihenő jut, a férfiak legközelebb április 2-án, míg a hölgyek április 3-án lépnek pályára, valamennyien hazai környezetben.

You have no rights to post comments