artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 4. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A férfi kéziseink a hétvégén fontos pontokat szereztek.

 

 

 

 

 

Nagyon bíztunk, hogy a férfi kézilabdásaink - mind a fiatalok, mind a felnőttek – a szombati Bőcs elleni bajnoki mérkőzéseken begyűjtik a győzelemért járó dupla pontokat. Mindkét együttesünk számára nagy szükség volt a sikerre, a Kucskár-gárdának azért, hogy a középmezőnyben stabilizálja magát, míg a junioroknál az éremszerzési esélyek növeléséért.

Ezúttal is a fiatalok kezdték a sort. A papírforma szerint a mínusz egy ponttal álló bőcsieknek sok reményük nem lehetett Kiss Béla irányította csapatunkkal szemben, igazán meglepő lett volna, ha a nyeretlen borsodi srácok éppen ezen a meccsen táltosodtak volna meg. Ugyan történtek már csodák, ám ezúttal ez elmaradt, Szabó Leventéék döcögős kezdés után magabiztosan győzték le a vendégeket.

BMSE - Bőcs 28-15 (14-9)

Vezette: Szikszay Cs.,Szikszay S.

BMSE:Csuha - Szabó N. 3, Dávid J. 7, Fekete, TAKÁCS 1, Szatmári 6, Mályi 1

Csere: CSEH (kapus), Rácz 1, Incze, Szabó L. 1, PAPP A. 4, Birinyi 2, Tóth M., Szabó B.1, Ulics 1

Kiállítás: 10 ill. 16 perc

Büntető: 2/2 ill. 2/1

Kiss Béla (BMSE): Lassan tudtunk felpörögni, sok hibával játszottunk a mérkőzés elején. Később, ahogy a védekezésünk stabilizálódott, támadásban is megnyugodtunk. Örülök, hogy minden játékosnak lehetőséget tudtam adni. Hajrá BMSE!

A felnőttek meccsére ismét szépen megtelt a csarnok, az álló helyeken bizony újra elő kellett venni a padokat. Örömteli, hogy a kézilabda-palántáink közül szép számmal vannak, akik szüleikkel szombati programnak a nagyok meccsét választják, az pedig külön dicséretet érdemel, hogy Varga Gabi bácsiéknak teli tüdőből szurkolnak is.

Bizony, kellett is a szurkolás a csapatnak! Bár utólag azt mondhatjuk, hogy végig vezetve nyertük meg a meccset, ám ez koránt sem volt egy sima, könnyed győzelem.  Jobbára csak egy-két gól volt a két csapat közötti különbség, a bőcsiek végig a nyakunkon loholtak, néhány alkalommal az egyenlítéshez is közel álltak. Szerencsére a tartalékos Kucskár-gárdában megvolt az a plusz, ami a győzelemhez kellett, így ha nehezen is, de miénk lett a két pont.

BMSE - Bőcs KSC 27-23 (12-8)

Berettyóújfalu 350 néző

Vezette: Rontó Ádám, Szanyi Péter

BMSE: TÓTH J. - Buczi 1, VARGA 3, Tahóczki 3, DANDÉ 4, PARDI 8 (3), Kóti 1

Csere: Bak, PAPP 4, Zalkodi, FEKETE 3, CSEH (kapus), Békési, Balibán, Rácz, Csuha (kapus)

Bőcs KSC: Tárkányi - Sárosi 4 (3), Nagy P. 3, Bodnár 5 (1), Pócs 4, Rigó 3 (1), Bukta 1

Csere: Kovács D. 3, Hajdú, Juhász, Gulyás, Puskás (kapus), Pipoly (kapus)

Hétméteresek: 3/3 illetve 7/5

Kiállítások: 10 perc illetve 10 perc

Kucskár Imre (BMSE): A srácok átérezték a meccs jelentőségét és igazi csapatként egymást segítve szép győzelmet arattunk. Ha sikerülne a jövő héten egy bravúrt elérnünk, akkor harcban lehetnénk a harmadik helyért, de ez nem fog nyomasztani bennünket. Januárban, februárban több újságban illetve internetes portálon olvastuk, hogy melyik csapat milyen játékost igazol, mi ezt nem így szoktuk csinálni. Mi is közöltük, hogy a junior csapatból felhoztuk a felnőtt csapatba Fekete Mátét, aki már a második hazai mérkőzésén igazolta, hogy sokat tud hozzátenni a csapat játékához. A BMSE így tud igazolni, nagyon sok tehetséges játékos játszik az utánpótlás csapatainkban és innen látszik, hogy közös a siker, hiszen az utánpótlásedzők munkája is kell egy ilyen győzelemhez. Köszönet mindenkinek, aki segítette a csapatot! Hajrá BMSE!

You have no rights to post comments