artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 4. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A férfi kéziseink ma délután a Bőcs csapatait fogadják. Berettyó MSE - Bőcs KSC 2016.03.12 - szombat 15:00 és 17:00 Kabos Endre Városi Sportcsarnok, Berettyóújfalu Lehel utca 1.

 

 

 

A BMSE jelenlegi férfi juniorjai az elmúlt évek alatt nagyon sokat fejlődtek, erősödtek. Bizony még serdülőként előfordult, hogy egy-egy rangosabb tornán javarészt csak a vereség jutott a fiúknak, akkoriban riválisaink főleg fizikai felépítésben, játékrutinban jóval előttünk jártak. Ugyan a srácok közül néhányan már abbahagyták, vagy más csapatokhoz igazoltak, a korábbi „kutyaütökből” mára a sok-sok elvégzett munkának köszönhetően - néhány idősebb és fiatalabb játékossal kiegészülve - egy remek kis gárda formálódott. Olyannyira, hogy ez az együttes most jó úton halad afelé, hogy az NB2 észak-keleti csoportjában a dobogón végezzenek.

Kiss Béla, a csapat trénere a jelenlegi jó helyezés ellenére továbbra is a fiatalok fejlesztését, képzését tartja az elsődleges célkitűzésnek. 

- A felkészülést a téli szünetet követően kezdtük. Mivel az OSB küzdelmei tovább folytatódtak, így a fiatalabbaknak csak két hét volt a pihenő. Előbb heti három, majd négy edzéssel készültünk. Kezdetben voltak problémák az edzéslátogatással, de később azért mindenkiben tudatosult, hogy jó eredményt csak komoly edzésmunkával érhetünk el. Kisebb betegségek is előfordultak, ám ennek ellenére az összkép mindenképpen biztató volt. Szerettünk volna két edzőmérkőzést játszani, de a köröstarcsaiak végül mégsem tudtak eljönni. Szerencsére a felnőtt csapat segített, így egy jó színvonalú mérkőzést tudtunk ellenük játszani. Úgy érzem, alaposan felkészültünk a bajnokságra mind fizikailag, mind mentálisan, mind pedig szakmailag. Papp Bandi rövid kihagyást követően ismét csatasorba állt, illetve Ulics Milán visszatért Békésről, így már ők is erősítik a keretet, ami így 20-21 főből áll. Célkitűzésünk továbbra is a fiatal játékosok képzése, ezért örömteli dolog, hogy Fekete Máté immár a felnőtt csapatban is hétről hétre megmutathatja tehetségét. (Felnőtt kerettag még Cseh Imi, Csuha Pali, Rácz Máté illetve Takács Szabi is).

A tabellán jelenleg második helyen álló fiatalok ma 15.00 órától a sereghajtó bőcsieket fogadják, így a papírforma szerint jó esélyük van a pontszerzésre.

A felnőttek 17.00-tól lépnek pályára. Tekintettel arra, hogy az ő feladatuk ma sokkal nehezebbnek ígérkezik a juniorokénál, kérik a szurkolókat, hogy a lelátóról minél nagyobb számban és hangerővel segítsék a csapato!

Berettyó MSE - Bőcs KSC

2016.03.12 - szombat 15:00 és 17:00

Kabos Endre Városi Sportcsarnok, Berettyóújfalu Lehel utca 1.

You have no rights to post comments