artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 4. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A csapat utolsó hazai meccsét Lovas Norberték ellen játssza a bajnoki alapszakaszban.

Sajnos, futsalosainknak hétfőn nem sikerült a pontszerzés az ETO ellen, pedig a srácok mindent megtettek, hogy legalább egy döntetlent érjenek el a Magvassy Sportcsarnokban. Ha pontokat nem is szereztünk, azt azért a Turzó-gárda ismét megmutatta, hogy a pályán közel sincs akkora különbség a két gárda között, mint az anyagi lehetőségek terén.

RÁBA ETO - MVFC-BERETTYÓÚJFALU 3-2 (2-1)

ETO: Tóth Gy. - Solano, Juanra, Harnisch, Seidler

Csere: Alex, Sáhó K., Jaison, Amrani, Farkas B., jakatics Á., Alasztics M., Matkovics G.

Vezetőedző: Jordi Illa Solé

MVFC: Tihanyi - Trencsényi, Szabó, Rábl, Dávid

Csere: Nagy, Klochko, Gál, Komáromi, Vulovic, Sánta, Mezei

Vezetőedző: Turzó József

Gólszerzők: Seidler (3), Jaison (8), Solano (38), illetve Trencsényi (8), Klochko (38)

Sok idő nem lesz viszont pihenni, mert csütörtökön ismét bajnokit játszunk, az alapszakasz utolsó hazai meccsét vívjuk 19.00 órától Nyírgyulajjal.

Turzó József, csapatunk trénere egy ki-ki mérkőzést vár estére:

- Azt hiszem, ha az őszi mérkőzést presztízs csatának neveztük akkor erre a találkozóra ez a megállapítás még inkább igaz. Újabb két fővel nőtt a Mezeis kontingens Nyírgyulajon, Faragó és Nagy Imi személyében. Sőt, mi négy pontra, míg a Gyulaj csak egy pontra van a kitűzött céloktól. Azt hiszem, a csütörtöki ellenfelünk mind játékos állományban, mind más körülményekben is mellénk, sőt fölénk nőtt. Így egy ki-ki mérkőzést várok, ahol a napi forma, a koncentráció, a hideg fej fog dönteni, hogy kinek a javára, azt még én sem merném megjósolni.

Lovas Norbert, a nyírgyulajiak játékos-edzője szeretné megismételni a hétfői Dunaferr elleni bravúrjukat:

Úgy érzem, ami nyugaton a Haladás-ZTE, az lassan keleten a Mezei-Nyirgyulaj lesz! De meg nem most… Igyekszünk felnőni a hazai csapathoz, bár nálunk nincsenek a Mezeihez hasonló profi körülmények, mi a nagypálya mellett csináljuk a futsalt. Szerintem, az őszi mérkőzésen jól játszottunk, ha picit szerencsésebbek vagyunk, akkor akár szorosabb is lehetett volna a mérkőzés. A vendég siker természetesen teljesen megérdemelt volt. Remélem, csütörtökön sikerül a hétfői formánkat megismételni, amikor is legyőztük a Dunaújvárost, azon a meccsen elég jól játszottunk végig. Van ugyan néhány sérült játékosom, aki nem állhat a rendelkezésemre, de így sem feltartott kézzel megyünk Berettyóújfaluba.

MVFC-Berettyóújfalu – Nyírgyulaj KSE

Jkv: Zimonyi Péter, Czene-Joó Ádám, Tihanyi Norbert

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

2016.03.10 - Csütörtök 19:00

You have no rights to post comments