artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 21. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sárgaborsóleves

Barbecue csirkés tortilla tekercs hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreo krémes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Dávid és Klochko is három gólt vágott az Aramisnak.

 

 

 

 

 

Szép számmal látogattak ki a szurkolók az MVFC idei utolsó bajnoki mérkőzésére.  Közel egy hónapja nem játszott itthon a berettyóújfalui csapat, így érthető, hogy a drukkerek már ki voltak éhezve egy jó kis futsalra.

A mérkőzés nem indult hatalmas irammal, csak lassan csordogáltak a percek, aztán egy kimaradt vendég lehetőség után felpörgött a meccs és a félidő végül három Dávid Richárd gólt és két csattanós Aramis kapufát hozott.

A második játékrész már lényegesen jobb volt. Amellett, hogy a játék is lendületesebb volt, láthattunk öt hazai gólt, ebből egyet-egyet büntetőből és kisbüntetőből, egy vendég gólt, sok-sok szabálytalanságot, kiállítást, felpaprikázott Aramis játékosokat és magyarázkodó játékvezetőket. Vagyis akadt sok minden, nem lehetett unatkozni.

Az első félidei Dávid mesterhármashoz hasonlóan ebben a húsz percben is volt tripla, a Mezei-Vill FC ukrán játékosa, Dmytro Klochko szerzett három gólt, amivel összesen már tizenkettőnél tart az idei bajnokságban, ezzel - Trencsényivel közösen - vezeti a házi góllövő listát.

MVFC-Berettyóújfalu - ARAMIS SE  8-1 (3-0)

Jv: Futó Tamás, Zimonyi Péter, Horváth Máté

MVFC: Tihanyi Csaba- Trencsényi János, Rábl János, Gál István, Dávid Richárd

Csere: Mezei Dávid, Nagy István, Klochko Dmytro, Szabó Péter, Nagy Imre, Stanic Srdan, Vulovic David, Harmati Tamás, Sánta János Attila

Vezetőedző: Turzó József

ARAMIS: Soós Arnold - Szeghy Szabolcs, Frank Tamás, Safar Iuliu Tony, Da Silva Ribeiro Roni

Csere: Boznánszky Gábor, Csopaki István, Boldizsár Márk, Korozmán Krisztián, Pap Zsombor, Farsang Bence, Ábel Péter, Jovánczai Zoltán

Vezetőedző: Frank Tamás

Gólszerzők: Dávid Richárd 3 (8., 9. és 16. perc) Trencsényi János (26. perc), Rábl János (29. perc),  Klochko Dmytro 3 (30., 33. és 39. perc) illetve Pap Zsombor (38. perc)

Kiállítva: Ábel Péter (29. perc)

A mérkőzésen készült fotók nézhetők meg!

You have no rights to post comments