artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Edzői nyilatkozatok a Mezei-Vill-Göcsej mérkőzés után.

 

 

 

 

 

Hétfőn koraeste az MVFC-Berettyóújfalu a Morotva Ligetben a Göcsej SK csapatát fogadta. A mérkőzésen Trencsényiék igazi örömfocit produkáltak - főként a második félidőben - és végül 12-0-ra verték a zalaegerszegieket.

A lefújás után honlapunk kérésére mindkét edző röviden értékelte a találkozón látottakat: 

Turzó József (MVFC): A mérkőzés elején a játék képe szorosabb eredményt ígért, de nagyban befolyásolta a találkozó kimenetelét, hogy a Göcsej hamar elvesztette az elsőszámú kapusát. Ezt követően már könnyebben szereztünk gólokat és a szerencse is mellénk állt. Végre kellett nekünk egy ilyen mérkőzés, de sokat elmond, hogy bármi történt az ellenfélnél, hátul ismét lehoztuk nullára. Nem értékeljük túl a meccset, tudjuk, hogy sokat dolgoztunk és sokat tettünk, de van még mit javítani a játékunkon. Remélhetőleg ez egy lépcsőfoka volt a fejlődésünknek.

Bagó Gábor (Göcsej): Úgy érzem, hogy a kiállításig partiban voltunk a Berettyóval, sőt, talán nekünk voltak a meccs elején a nagyobb helyzeteink. De most ilyen formában vagyunk, hogy ki is hagytuk mindet. Nagyon sokat kell még fejlődnünk, hiszen feljutó csapat vagyunk, tesszük a dolgunk, dolgozunk tovább és megyünk előre. Bízom benne, hogy a jövő héten a Csömör ellen sikerül javítanunk, igaz, nekünk nem a Berettyót vagy a Győrt kell legyőznünk, de természetesen nagyon fáj egy ilyen súlyos vereség. Számunkra a bajnokság most kezdődik, a Rubeola fog legközelebb látogatni hozzánk, remélem, addigra rátalálunk a helyes, győztes útra.

You have no rights to post comments