artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 23. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Húsleves

Bakonyi csirkemell főtt tésztával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Darált húsos rakott brokkoli

Heti desszert (800 Ft):

Oreo krémes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Kézicsapataink fekete szombatja.

 

 

 

 

 

Tudtuk, hogy nehéz meccsekre kell számítanunk a hétvégén, de arra azért nem számítottunk, hogy a három bajnokin egyetlen pontot sem fogunk szerezni. Pedig sajnos ez történt…

Kezdjük a sort a férfiakkal.

A fiúk a Kisvárda együtteseit látták vendégül, az első mérkőzést a fiatalok vívták. A juniorjaink az összecsapás előtt a tabella élén álltak, míg a vendégek két ponttal és egy játszott meccsel kevesebbel az ötödik helyet foglalták el. A találkozó gyakorlatilag az első félidőben eldőlt. A szabolcsiak könyörtelenül kihasználták a hibáinkat és harminc perc után háromgólos előnyre tettek szert, amit a meccs végéig meg is tudtak őrizni. 

Eredmény:

BMSE-Kisvárda 23-26 (10-13)

Vezette: Oláh E.,Szikszay J.

BMSE: Csuha - SZABÓ N. 6, Dávid J. 5, Fekete 6 (2), Birinyi 2, Takács 1, Incze 1

Csere: Cseh (kapus), Szabó L., Mályi, Szabó B.1, Rácz 1, Csarkó, Dávid R., Harmati, Tóth M.

Kiállítás: 4 ill. 4 perc

Büntető: 5/2 ill. 4/3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiss Béla (BMSE): Kemény, sportszerű mérkőzésen a rutinosabb csapat szerezte meg a győzelmet. Sajnos, az első félidő 10-12 perces rövidzárlata elég volt az ellenfélnek a két pont megszerzéséhez. Remélem, ha sérültjeink felépülnek, a jobb oldal is gólerősebb játékot mutat. Az eredménytől függetlenül a mutatott játék biztató volt. Hajrá BMSE!

A juniorok után a felnőttek jöttek. Sok okunk ezen a meccsen sem volt örülni, sőt. A kisvárdai csapat rögtön megérezte, hogy ma délután van keresni valója a Kabos Endre Sportcsarnokban és az első másodpercektől kezükbe vették a meccset. Mi végig csak futottunk az eredmény után, úgy, hogy közben egy fél szezonra való ziccert hagytunk ki. Annyi tiszta helyzet maradt kihasználatlan, hogy ha csak a felét belőjük is, akkor is simán nyerünk. Kétszer ugyan közel kerültünk ahhoz, hogy kiegyenlítsünk, de ezúttal még ez sem ment. Fájó ez a vereség, hiszen nem arról volt szó, hogy az ellenfelünk annyira jó volt, hogy alig-alig kerültünk a kapujuk elé. Nem. Ezen a meccsen ismét önmagunkat vertük meg. Nincs mese, össze kell szednünk magunkat, mert lassacskán kezdjük lebontani mindazt, amit hosszú évek alatt kőkemény munkával építettünk fel.

De ne felejtkezzünk el a mérkőzés talán egyetlen pozitívumáról: Pardi László az ötvenedik meccsét játszotta BMSE mezben! Bár én magam még csak 71 bajnokit számoltam, de ez semmit sem von le Laci igazán példamutató teljesítményéből: 2012. szeptember 22. óta egyetlen mérkőzést sem hagyott ki! Gratulálunk és sok-sok, a szombatinál lehetőleg jóval sikeresebb meccset kívánunk neki a Bihari Pumák között!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eredmény:

BMSE - Kisvárdai KC SE 18-21 (9-10)

Berettyóújfalu 300 néző.

Vezette: Hirth György, Őry Istvan

BMSE: TÓTH - Kovács F. 2, Pardi 5 (1), Buczi 1, Dandé, PAPP 5, Pekárovics 1

Csere: VARGA 3, BAK, Békési, Nagy I. 1, Csuha (kapus), Zalkodi, Szörnyi, Balibán, Cseh (kapus)

Kisvárdai KC SE: Lipécz - Szanyi, Tuska 3, Oláh 4, Bod 6 (2), Kovács Zs. 2, Balogh 4

Csere: Kovács L., Paróczai , Mándi 2 (2), Simon (kapus), Kardos, Petykó, Bottka, Szabó A., Gyebnár

Hétméteresek: 1/1 illetve 5/4.

Kiállítások: 6 perc illetve 12 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): Sajnos ismét sikerült saját magunkat megvernünk. Ennyi kihagyott ziccerrel nagyon nehéz egy ilyen kevés gólos mérkőzést megnyerni. Szerintem, ha csak a felét belőjük, nyerünk, és az sem számított volna jó százaléknak. Az biztos, hogy nagyon mély gödörbe kerültünk, amiből nem lesz egyszerű kimászni, de sikerülhet, ha mindenki megteszi, amit kell. A következő meccsünkön a Kazincbarcika ellen nem mi leszünk az esélyesek, de ezt kellene kihasználnunk.

Végül a lányokról. A hölgyek Püspökladányban léptek pályára a Nádudvar ellen. Mivel az ellenfelünk szintén a dobogóra pályázik, ezért nagyon fontos két pontról volt szó. Bár az első félidővégén még három góllal mi vezettünk, a vége sajna egygólos vereség lett.

Ebben az évben még két mérkőzésünk van, vasárnap itthon a gyengébbik szoboszlói csapattal, majd idegenben a HRSE-vel. Nem kérdés, hogy mindkét meccsen győznünk kell, mert több pontot nem szabad elhullajtanunk!

Eredmény:

Nádudvari ASK - Berettyó MSE 27-26 (12-15)

További fotók !

You have no rights to post comments