artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 18. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Mindkét tréner győzelmet vár csapatától.

Talán a barátnők és feleségek ennek nem örülnek annyira, de ma este végre beindul a nagyüzem a futsal bajnokságban. Eddig nem nagyon vettük észre, hogy augusztus vége óta elindult volna a pontvadászat, hiszen az elmúlt másfél hónap alatt mindössze három meccset játszottunk.  Az előttünk álló időszak már közel sem lesz ilyen „unalmas”, november 30-ig legalább kilenc mérkőzés vár ránk és Trencsényiékre. Az október második fele különösen „jól” alakul, négy bajnokit és egy kupameccset kell játszani, ráadásul a sorozat végén - hab a tortán – az ETO-t fogadjuk.

Mindenesetre reméljük, hogy a srácok a sorozatterhelést jól fogják bírni, sőt meccsről-meccsre jobb formában lesznek és sérülések sem fogják hátráltatni a sikeres szereplést.

Kezdésképp, a mai ellenfelünk a Veszprém lesz. Ahogy mi, ők sem kezdték túlságosan jól a szezont, így aztán van mit javítani mindkét oldalon. Talán ezért nem is véletlen, hogy a két tréner szinte ugyanazt nyilatkozta honlapunknak, mely szerint javuló játékot és győzelmet várnak csapatuktól:

Turzó József (MVFC): Mindkét csapat számára nehezen indult a szezon. Most mind a ketten javítani akarunk úgy, hogy azért tudjuk, hat nap múlva kupában is találkozunk. Nagyon sokat dolgoztunk a hibáink kijavításán és látni a fejlődést, de így is kiélezett ki-ki harcra számítok. Remélhetőleg végre a szebbik arcunkat mutatjuk meg a közönségünknek.

Madarász János (Veszprém): Egyik csapat sincs túl jó passzban. Mindkét gárda tagjai jól ismerik egymást és mindig jó mérkőzéseket játszunk. Ezúttal is egy kiélezett meccsre számítok, aminek a végén veszprémi győzelmet várok.

2015.10.16 - Péntek 19:30 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Futsal Club Veszprém

You have no rights to post comments