artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 22. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Hideg eperkrémleves tejszínhabbal

Betyárborda rántva, zelleres burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreo krémes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Kézilabdacsapataink tökéletes hétvégéje. A futsalosok pénteki meccse után tovább folytatódott a berettyóújfalui sporthétvége.

A BUSE szombaton koradélután itthon fogadta a püspökladányiakat. Sajnos a mérkőzésekről részletesen beszámolni nem tudunk, ugyan korábban többször tettünk kísérletet, hogy a nagypályáról is tudósítsunk, ám ez az akarat egyoldalú maradt. Mindenesetre az az eredményeket tudjuk:

BUSE U19-Püspökladány U19 4-2 (2-1)

BUSE-Püspökladány 4-1 (1-0)

Még aznap délután a Kabos Endre Sportcsarnokban is potyogtak a gólok. A férfi kéziseink a Miskolci VSI ellen lépett pályára.

Előbb szokás szerint a juniorok kezdték a sort. Kiss Béla gárdája ismét begyűjtötte a két pontot, ugyan ez lényegesen nehezebben ment, mint a múlt héten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Férfi junior:

BMSE-Rádió M Miskolc 21-18 (14-10)

Vezette: Fórián, Szilágyi

BMSE: CSUHA - SZABÓ N. 7/2, DÁVID 6, FEKETE 5, Takács 1, Birinyi 1, Szatmári

Csere: CSEH (kapus), Mályi, Incze 1, Pércsi, Szabó L., Rácz M., Dávid R., Szabó B., Harmati

Kiállítás: 8 ill. 10 perc

Büntető: 3/2 ill. 1/1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiss Béla (BMSE): Masszív védekezésünknek köszönhetően végig kézben tartottuk a mérkőzést, bár a helyzetkihasználásunk elég hullámzó volt. Egy kemény, harcos, jól képzett ellenfelet sikerült két vállra fektetni. Jövő héten, idegenben ennél pontosabb játékra lesz szükség.

A fiatalok után a felnőttek következtek. Sejtettük, hogy nehéz meccs lesz és ez be is bizonyosodott. Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, hol itt, hol ott volt az egy gólos vezetés. Egy alkalommal sikerült ugyan meglépni három góllal, de hamar elfogyott az előnyünk. A félidő végén ikszre állt a meccs, a harmincpercnyi játék után a 14-14-es állás reális eredménynek volt nevezhető.

A második játékrész viszont, ha csak egy erősebb hajszállal is, de már a miénk volt. Szinte végig vezettünk egy-két góllal, a hajrára azonban többször is egál volt, sőt a miskolciak is megszerezhették volna a vezetés. A fiatal kapusunk, Csuha Pali azonban a kritikus helyzetekben is remekül védett, így az utolsó két perchez kétgólos BMSE vezetéssel és emberhátránnyal érkeztünk. A vendégek ekkor letámadással próbáltak labdát szerezni. Az utolsó harminc másodpercre egy gólra fogyatkozott az előnyünk. Talán fel is csillant egy-két borsodi játékos szemében a döntetlen reménye, azonban Buczi Roli egy látványos góllal kegyetlenül megadta a vendégeknek a kegyelemdöfést: 26-24.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Férfi felnőtt: 

BMSE-Rádió M Miskolc 26-24 (14-14)

Berettyóújfalu 220 néző

Vezette: Tóth Tamás, Tóth István

BMSE: Tóth - Kovács F. 3, PARDI 10, Tahóczki 1, Dandé 1, Papp 4, Buczi 2

Csere: BAK 2 (2), Varga 3, Békési, Zalkodi, CSUHA (kapus), Nagy I., Szörnyi , Balibán,

Rádió M Miskolc: Bendász - Semsák 2, Orosz 9 (3), Csontos R. 8 (4), Kocsis 2, Lukács, Mózer

Csere: Trézsi 1, Ivancsó, Csontos M. 2, Herr, Pál, György (kapus), Kiss (kapus)

Hétméteresek: 3/2 illetve 8/7

Kiállítások: 10 perc illetve 14 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): Rettentő küzdelmes mérkőzésen sikerült a két pontot begyűjtenünk. Gyakorlatilag végig az ellenfél szája íze szerint alakult a mérkőzés, csak rövid ideig sikerült az akaratunkat rájuk erőltetni. Ez az első félidő utolsó 12 perce volt, de ekkor sem sikerült növelni előnyünket, sőt néhány hibánkat kihasználva egyenlítettek is. A második félidőben végig hullámzott a játék. A végén talán azzal sikerült nyernünk, hogy pihentebb embereket sikerült a pályára küldenem és talán volt egy kis szerencsénk is… Gratulálok Csuha Palinak, remélem, hosszabb ideig tudja ezt a formát hozni. Jövő héten a megerősített Bőcs ellen sem lesz könnyebb, amellett, hogy idegenben mindenki ellen nehéz, több más problémával is meg kell küzdenünk.

Vasárnap a kézis lányok következtek, a gyengébbik szoboszlói csapat, az ANKSE érkezett hozzánk. Hamar kiderült, hogy feleslegesen izgultunk a meccs előtt, mert Fülöp Ancsiéknak nem okozott különösebb gondot a két pont begyűjtése, már az első félidő végére hét gólos fórt harcoltak ki.  Ugyan a második játékrészben egyszer háromra olvadt az előnyünk, de a hölgyeink a végére teljesen bedarálták a vendégeket és végül tíz gól lett a különbség a két csapat között.

Nők:

Berettyó MSE - Hajdúszoboszló ANK SE 32-22 (17-10)

BMSE: Balibán – Csendes, Gál, Szabó K., Lencsés, Fülöp, Tőzsér

Csere: Incze V., Incze T., Tahóczki, Kovács, Szabó V., Szász, Szűcs

Fülöp Annamária (BMSE): Jól kezdtünk, a féildő végére jelentős előnyt harcoltunk ki, amit a végére tízre tornáztunk fel. Sajnos, az ellenfelünk a meccs végére az elkeseredettségét durvasággal töltötte ki rajtunk. Szeretnénk jobbulást kívánni Jakab Katának, aki betegsége miatt ki kellett, hogy hagyja a mai mérkőzést.

Természetesen mi is jobbulást kívánunk Jakab Katának, akárcsak Fülöp Ancsinak, akinek a sorozatos szabálytalanságok következtében olyan csúnyán bevérzett a combja, hogy kórházi kezelésre szorult.  Szorítunk, hogy mielőbb rendbe jöjjön és megússza műtét nélkül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments