artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 22. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Hideg eperkrémleves tejszínhabbal

Betyárborda rántva, zelleres burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreo krémes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A juniorok és a felnőttek is itthon tartották a két pontot. A lányok helytálltak a bajnokjelölt ellen.

 

 

 

 

Szombaton délután az NB2-es bajnokság második fordulójában itthon léptek pályára a BMSE férfi kézilabdásai a vendég tiszavasváriak ellen.

Az első találkozót a fiatalok vívták. Kiss Béla irányította csapatunk hamar eldöntötte a meccset és hét gólos félidei vezetés után, tizenöt góllal verték a szabolcsi gárdát.

A felnőttek mérkőzésén előzetesen kifejezetten nehéz hatvan percre számítottunk, mivel a vendégek jól erősítettek a nyári időszakban és az első fordulóban a Hajdúnánás ellen is meggyőző teljesítményt nyújtottak. Szerencsére a mi együttesünkkel sincs gond, mert ugyan bő húsz percig valóban szoros volt a meccs, ám onnantól Varga Gabiék végig vezetve, magabiztosan gyűjtötték be az első pontjainkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eredmények:

Férfiak

Juniorok:

Berettyó MSE- Tiszavasvári SE 37-22 (16-9)

Vezette: Bozó,Mezei

BMSE: CSUHA - Szabó N. 3, DÁVID J. 10, FEKETE 8, BIRINYI 3, Takács 4, SZATMÁRI 8

Csere: Cseh (kapus), Rácz 1, Mályi, Harmati, Szabó L., Incze, Pércsi, Szabó B., Csarkó

Büntető: 1/0 ill. 2/2

Kiállítás: 10 ill. 4 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiss Béla (BMSE): Tanulva az elmúlt hét hibáiból, végig koncentráltan kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, a jó erőkből álló Vasvári ellen. Jól védekeztünk, támadásban szépen mentek a keresztmozgások. Remélem ez kellő önbizalmat ad a jó folytatáshoz.

Felnőttek:

Berettyó MSE- Tiszavasvári SE 29-24 (15-11)

Berettyóújfalu 300 néző.

Vezette: Bozó Zoltán, Mezei Zoltán

BMSE: TÓTH - BUCZI 5 (1), PARDI 5 (2), TAHÓCZKI 3, DANDÉ 3, PAPP 6, PEKÁROVICS 3

Csere: BAK, VARGA 4, SZÖRNYI, Csuha (kapus), Rácz, Zalkodi, Zákány, Balibán, Cseh (kapus)

Tiszavasvári SE: Volosinóczki - Benyusz 11 (3), Gál 1, Kiss 6 (1), Lázár, Dancs 3, Mezei

Csere: Kovács, Túrk, Bódor (kapus), Jávor, Nácsa 1 (1), Gazdag, Szőgi, Balázs, Erdélyi.

Hétméteresek: 3/3 iletve 6/5

Kiálítások: 8 perc illetve 12 perc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kucskár Imre (BMSE): Remek hangulatú mérkőzésen igazi csapatmunkával sikerült bravúros győzelmet aratni. Volt néhány hiányzónk, így mindenkinek többet kellett vállalnia, de a srácok vállalták a felelősséget és igazi „oroszlánként” (pumaként) küzdöttek a pályán. A támadójátékunkba itt-ott még becsúsztak pontatlanságok, de ennek tudjuk az okát és igyekszünk majd javítani rajta. A védekezésünk viszont várakozáson felüli volt, ezt a szintet kellene tartani és akkor meg volna a stabil kiindulópontja a játékunknak. Szombaton ismét itthon játszunk a Miskolccal, legalább ilyen teljesítményt kell nyújtanunk és akkor meglehet az újabb siker. A győzelemből könnyebb lesz építkezni, de természetesen semmiképpen nem szabad elszállni magunktól.

Türk Ferenc (Tiszavasvári): Küzdöttünk, futottunk az eredmény után az egész mérkőzésen. Rosszul játszottunk, aminek meg is lett az eredménye. Sajnos ma csak ennyit tudtunk. Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nők

A lányok vasárnap léptek pályára Derecskén, ahol a lényegesen esélyesebb, DELKE volt az ellenfél. Fülöp Ancsiék közel egy félidőn át tartani tudták a lépést a bajnokaspiráns ellen is, a második játékrészben azonban győzött jobb játékerő.

DELKE - BMSE 32-19 (13-9)

BMSE: BALIBÁN B. (Kapus), FÜLÖP 4, Tőzsér B. 2, Gál 4 (1), Csendes 2, Szabó K.1, LENCSÉS 6 (1)

Csere: Szász T, Gurmai, Szabó V., Szabó A., Kovács (kapus)

Kissné Nagy Krisztina (BMSE): Mind a két csapat nagyon várta már ezt az összecsapást, hiszen ez a meccs igazi megyei rangadónak számít. Ilyen-olyan okok miatt tőlünk öt meghatározó játékos hiányzott, de akik voltak, azok remekül helytálltak. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, okosan és fegyelmezetten védekeztünk, türelmesen támadtunk. A DELKE lányait is megleptük és nem igazán találták az ellenszert csapatunk átlövő játékára. Az új igazolásunk Lencsés Fanni is remekül mutatkozott be a megyei bajnokságban. Az első félidőben fej-fej haladt volt a két csapat, a 25. percben még egyenlő (9-9) volt a mérkőzés állása.  Sajnos, a második félidőben fejben elfáradtunk, nem igazán sikerült megvalósítanunk a megbeszélteket, sokat hibáztunk támadásban és ez megbosszulta magát. Védekezésünk is felhígult, nem volt meg a kellő számú ütközés, így sok elkerülhető gólt kaptunk. A hibák ellenére összességében elégedett vagyok a lányok teljesítményével, az első félidőben megmutattuk mit is tudunk valójában. Külön kiemelném a csapatból még Fülöp Ancsi teljesítményét, aki remek indulásgólokat lőtt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innen is szeretnénk jobbulást kívánni Jakab Juditnak, a szoboszlói Amatőr Kézilabda Klub játékosának, aki a hétvégi mérkőzésükön súlyos sérülést szenvedett és jelenleg kórházban kezelik! A BMSE kézilabdacsapata kitartást és gyógyulást kíván neki!

Következő fordulóban:

Férfiak:

2015. október 3. szombat

Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok, 17:00 (junior: 15:00)

Berettyó MSE - Rádió M Miskolc

Nők:

2015. október 4. vasárnap

Berettyóújfalu, Kabos Endre Sportcsarnok, 16:00

Berettyó MSE - Hajdúszoboszló ANK SE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You have no rights to post comments