artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 22. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Hideg eperkrémleves tejszínhabbal

Betyárborda rántva, zelleres burgonyapürével

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreo krémes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A lányok vasárnap Derecskén a DELKE ellen játszanak.

 

 

 

 

 

A múlt heti balmazújvárosi vereségek után itthon is bemutatkoznak Kucskár Imre és Kiss Béla csapatai. A fiúknak ma sem lesz könnyű dolguk, bár a csoport erősségét tekintve egyetlen meccset sem lehet félvállról venni.

A felnőtt csapatunk felkészüléséről „Kucsi”, a csapat trénere számolt be honlapunknak:

Már augusztus első hetében elkezdtük a felkészülést, heti három edzéssel. Sajnos, jó ideig a nyaralások és a munka miatt nagyon csekély volt az edzéslátogatottság, ami azért szeptemberben javult valamelyest. Igen nehéz év elé nézünk, mert munkahelyi elfoglaltság miatt nem számíthatunk Kovács Zolira és ugyanez igaz Nagy Dávidra is. A szezon első felében Kóti Győző is távol lesz, várhatóan csak az utolsó négy fordulóban lesz bevethető. Úgy kell számítanunk, hogy munkahelyi, iskolai és egyéb elfoglaltságok miatt minden mérkőzésen több, más hiányzónk is lesz, Tiszavasvári ellen például Kovács Ferire és Nagy Imire sem számíthatok.

A felkészülésünk alatt három edzőmérkőzést játszottunk. A Köröstarcsa ellen magabiztosan sikerült győznünk, de a Kazincbarcika és a Heves ellen már vereségeket szenvedtünk. Igaz, gyakorlatilag az összes átlövőnk hiányzott ezekről a mérkőzésekről. A múlt héten, az első bajnoki fordulóban nem sikerült meglepnünk a balmazújvárosi fiatalokat, ma a Tiszavasvári ellen sem lesz sokkal egyszerűbb a feladatunk. Az ellenfelünk már tavasszal is jól szerepelt, emellett a nyári szünetben több meghatározó játékossal erősítettek, s ahogy hallottuk, nagyon komoly felkészülés áll mögöttük. A kedvezőtlen előjelek ellenére sem adjuk fel, mint mindig, ma is mindent el fogunk követni a győzelemért. Ebben számítunk a közönségünk támogatására is, együtt elérhetjük, hogy a hazai rajt jól sikerüljön, ami a folytatásban is nagyon sokat jelentene.

Ha azt mondtuk, hogy a férfiaknak nehéz dolga lesz, akkor ez fokozottan vonatkozik a hölgyekre, akik vasárnap a derecskei sportcsarnokban a bajnokjelölt DELKÉ-vel játszanak. Az erőviszonyokat ismerve, egy pontszerzés már óriási bravúr lenne, de egy szuper jó játékkal egyáltalán nem lehetetlen.

2015.09.26 - szombat 17:00 (junior 15:00)

Berettyó MSE -Tiszavasvári SE

Kabos Endre spcs. Berettyóújfalu Lehel utca 1

2015.09.27 - vasárnap 11:00

DELKE SE - Berettyó MSE

Városi spcs. Derecske Kossuth út 16

You have no rights to post comments