artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 26. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tejfölös burgonyaleves csülökkel

Brassói aprópecsenye hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Szombaton reggel indultak, hétfőn hajnalban, egy csodás kupadöntő után érkeztek – Nagy Csaba egyike volt a 17 mindenre elszánt MVFC-szimpatizánsnak, az ő helyszíni beszámolóját olvashatják.

Szombaton reggel 9 órakor – borult, esős időben - a Milli tejdiszkontnál gyülekezett a Veszprémbe induló szurkolótábor. Maroknyi, 17 főből álló csapatunk jó hangulatban szelte a kilométereket.
 
15 órakor értünk Veszprémbe, s érkezésünk után elfoglaltuk a szállásunkat egy kollégiumban - ezúttal is köszönjük szépen, hogy a rendelkezésünkre álltak. 16 órakor megérkeztünk a rendkívül impozáns Arénába, ahol megtekintettük a kiváló hangulatú Szeged-ETO mérkőzés második félidejét.
 
Este egy nagyon szimpatikus ellenfél ellen vívtuk az elődöntőt - 14-1-es sikerünket követően boldogan foglaltuk el ismét a szállásunkat, ahol egyébként több kézilabdás leánycsapat is töltötte az éjszakát. A másnap reggeli, 6 órás ébresztőt nem igazán „díjaztuk”, de jó hangulatban köszöntünk el vendéglátóinktól.
 
10 és 15 óra között volt időnk, így egy kellemes városnézés mellett döntöttünk.
 
Hiába kezdődött csak 7-kor a döntő, mi már 4 órakor ismét elfoglaltuk helyünket a csarnokban – több meccset is megnéztünk, míg 18 óra 30 perckor már elkezdődött a melegítés…
 
Fantasztikus hangulatban, fény- és lézertechnika közepette mutatták be a csapatokat. Lelkes közönségünk azonnal magához ragadta a kezdeményezést - az utolsó pillanatig együtt szurkolva az övéiért. A fiúk a pályán óriási elánnal játszottak, minden egyes megmozdulásnál, szerelésnél egymás felé fordulva biztatták magukat. Kiegyenlített küzdelmet láttunk - amolyan igazi kupahangulat volt. Óriási üdvrivalgás fogadta Leo Mendes vezető gólját. A győriek nagy erőket mozgósítva tartották magukat a mérkőzésben, de többször meglepetten tapasztalták, hogy bármint csinálnak, egyszerűen nem tudnak gólt elérni. Mindebben óriási szerepe volt kapusunk mellett az összes mezőnyjátékosunknak, rengeteg lövést blokkoltunk.
 
Michel gólja, a második találatunk után már a dobunk sem bírta, egyszerűen beszakadt...:)
 
A videókon, fotókon is látható, ha gólt szereztünk, a játékosok egyből rohantak hozzánk, szurkolókhoz.
 
A lefújás után is közösen ünnepeltünk. S aztán indultunk haza, végül 2 óra 15 perckor meg is érkeztünk…
 
HAJRÁ, MVFC! KUPAGYŐZTES!

You have no rights to post comments