artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 20. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A férfi kéziseink győzelemmel felérő döntetlent játszottak a feljutásért küzdő nyírségi gárda ellen.

 

 

 

 

Szombaton a férfi kézilabdásaink a nyírbátoriakat fogadták. A Miskolcon elért győzelmek után akár optimistán is várhattuk volna a meccset, ám Kucskár Imre trénerünk a gárdából több alapemberre sem számíthatott, így a pontszerzési esélyeink a második helyen álló vendégek ellen jócskán lecsökkentek.

Az első mérkőzést - ahogy az lenni szokott – a fiatalok vívták. Sajnos, a srácoknak nem sikerült megismételni a múlt heti teljesítményüket, s bár közel álltak ahhoz, hogy legalább az egyik pontot megszerezzék, háromgólos vereség lett a vége.

BMSE-Nyírbátor 27-30 (13-15)

BMSE: CSEH – Rácz 1, Zalkodi, Dinók Dániel 1, TAKÁCS1, VEZENDI 7/3, Incze 5

Csere: CSUHA (kapus), Szatmári, Fekete 2, Dávid 1, NAGY D. 2, Papp A. 2, DINÓK DÉNES 4, Bácsó 1, Birinyi
Kiállítás: 8 ill. 6 perc

Büntető: 4/3 ill. 4/2

Kiss Béla (BMSE): Nem érdemeltünk vereséget. Ahhoz, hogy az ilyen mérkőzéseket megnyerjük, rutint kell szereznünk - azt meg csak az ilyen mérkőzéseken lehet megszerezni. Továbbra is úgy gondolom, hogy a junior bajnokság legfiatalabb csapataként jó úton haladunk. Fel a fejjel fiúk! Hajrá BMSE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fiatalokat a felnőttek követték. A két tréner így ítélte meg a meccs előtt az esélyeket:

Kucskár Imre (BMSE): A Nyírbátort a csoport legjobb csapatának tartom. Keretük fiatal, tele NB I/b-t megjárt játékosokkal. A meccsnek nem mi vagyunk az esélyesei, ám ennek ellenére nem fogunk feltartott kezekkel a pályára lépni, tisztában vagyunk vele ugyanakkor, hogy részünkről egy szoros mérkőzéshez is emberfeletti teljesítmény kell!

Váczi Sándor (Nyírbátor): Kielemeztük a hazaiak DEAC elleni mérkőzését, tudjuk, hogy szeretnek ők is gyorsan játszani, keményen és agresszívan védekeznek és annak ellenére, hogy termetesek, mégis fürgék és jól fordulnak, szellemesen kézilabdáznak. Hogy milyen mérkőzés lesz, az a játékvezetőkön is múlik, majd meglátjuk, mit engednek meg. Szerintem, háromesélyes a meccs, azt, hogy ne lenne sanszunk a két pont megszerzésére, azt mindenesetre vitatnám.

A meccs első negyedórája az esélyeknek megfelelően alakult. A vendégek lendületesen és jól kézilabdáztak és olykor négy-öt góllal is vezettek már. A Varga Gabit, Dandé Zsoltit és Szörnyi Petit nélkülöző csapatunk nehezen találta a rést a nyírbátori védőfalon, minden egyes gólért keményen meg kellett küzdenünk. A félidő második felében aztán fordult a kocka. Előbb lassan, fokozatosan közelebb zárkóztunk, sőt a szünetre már egy gólos előnnyel fordulhattunk.

A második játékrész kiegyenlített, szoros meccset hozott. Bár jó ideig meg tudtuk őrizni az előnyünket, már három is volt ugyan közte, de érezhető volt, hogy a mérkőzés még korán sem dőlt el. Az utolsó negyedórában már felváltva vezettek a csapatok, félő volt, hogy az előző két hazai találkozóhoz hasonlóan, a hajrában bukjuk el a rangadót. A szerencse azonban ezúttal egyik csapathoz sem szegődött és a végeredménynek egy igazságosnak mondható döntetlen született.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BMSE - VKK Nyírbátor 26-26 (15-14)

BMSE: ÉKES - Buczi 2, KOVÁCS F.  9 (4), TAHÓCZKI 3, BAK, PAPP 5, Kovács Z. 2

Csere: Varga, BÁCSÓ 2, PARDI 3, TÓTH J. (kapus), Békési, Pekárovics, Balibán, Zákány, Cseh (kapus)

Nyírbátor: Tóth M. - Csébi 4, Pisák 1, Erdős 2, Vinnai, Kovács Á. 6 (1), Vasas 8

Csere: Torzsa 3, Ramzi, Szabó Cs 1, Tuska, Nagy N. (kapus), Jávor, Aranyos,

Hétméteresek: 5/4 illetve 2/1 

Kiállítások: 10 perc illetve 12 perc

Kucskár Imre (BMSE): Győzelemmel felérő döntetlent sikerült kiharcolni fantasztikusan játszó csapatomnak, amely ismét megmutatta mit is jelent a BMSE nagy családjához tartozni! Az első tizenhat percben csak nyomoztuk a labdát és néhány bravúros gólnak volt köszönhető, hogy nem szakadtunk le végérvényesen. A következő negyvennégy percben viszont sikerült megtalálni és rendkívül fegyelmezetten játszva megvalósította a csapat az előzetesen megbeszélt taktikát. Egymást múlták felül a játékosok és ugyan nem szívesen emelek ki a srácok közül senkit, de Bácsó Imi és Bak Tibi egészen fantasztikus teljesítményt nyújtott. Köszönjük a közönség biztatását, nagy szerepük van benne, hogy ekkorát dobbant megint a "pumák" szíve!

Váczi Sándor (Nyírbátor): Bármelyik csapat győzhetett volna. A játék képe alapján igazságos döntetlen született.

You have no rights to post comments