artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 20. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Fotó: futsalhungary.hu

A kupadöntőben a győriek jobbnak bizonyultak.

 

 

 

 

A gála vasárnapi eseményei:

Kelet válogatottja U11 - Nyugat válogatottja U11 6-2 (3-0)

Játékvezetők: Szűcs László, Tóth Gábor

Kelet: Már B. - Már Á., Tóth, Tanka, Erdei,

Cserék: Kiss, Lipcsei, Hadházi, Szabó, Farkas

Edző: Pénzes László

Nyugat: Tamási - Gáspár, Zsélyi, Lux, Kelemen,

Cserék: Mark, Hertz, Dósa, Ferencz, Csaba, Farkas Balázs, Farkas Bálint

Edző: Ferencz Zsolt

Gólszerzők: Már Ádám, Farkas Tamás (2), Szabó Bence (2), Lipcsei Péter illetve Farkas Bálint, Dósa Dominik

A berettyóújfalui srácok magabiztosan győzték le a nyugatiakat. Mindkét oldalon sok tehetséges fiatal futsalost láthatott a közönség, úgy tűnik nem lesz gond az utánpótlással!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magyar válogatott - Berettyóújfalu 6-0 (3-0)

Játékvezetők: Erdélyi, Szabó F., Varga I.

Magyar válogatott: Mező - Zámbó, Wukovics, Kardos, Arany, Váczi,

Cserék: Mónos, Nagy

Berettyóújfalu: Szűcs - Tollas, Erdei Z., Kártik, Szémán, Négyesi

Cserék: Kapás, Bencsik, Nagy, Magyar

Gólszerzők: Wukovics (3), Váczi (2), Arany

Az öregfiúk találkozón a magyar válogatott simán győzött a berettyóújfalui szeniorok ellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A gálamérkőzéseket követően jött a mindenki által már nagyon várt Magyar Kupa döntő. Az előjelek a hazaiak számára nem túl bíztatóan alakultak. A Mezei-Vill-nél a sérült Dávid Richárdhoz, az elődöntőben kiállított Komáromi Péter és a második sárga lapját összeszedő Sántha Attila is csatlakozott, így Turzó mesternek immáron három alapembere pótlását kellett – volna – megoldania. Ugyanakkor a másik oldalon Balázs Zoltán és Harnisch Ákos is meggyógyult, vagyis az ETO gyakorlatilag a legjobb felállásában léphetett pályára.

A csapatok bevonulását fantasztikus fény és hangtechnika kísérte, látszott, hogy a szervezők igyekeztek az eseményt sokáig emlékezetessé tenni. Szerencsére a rendezvénycsarnok is szépen megtelt.

A találkozó győri nyomással és villámgyors vendégvezetéssel kezdődött. Még két perc sem telt el, két helyzet egy kapufa és egy találat volt az ETO mérlege. A címvédő a vezető gól után sem vett vissza a tempóból, többször is hibára kényszerítették hazai játékosokat. A fehérmezben játszó Mezeisek a félidő végére belendültek és a kapuja elé szorították Harnischékat, komolyabb helyzetig azonban nem jutottak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A második játékrész sem úgy indult, ahogy a helyi szurkolók szerették volna. Mindössze fél perc telt el és Carlitos révén már kettő volt a Győr előnye. Az MVFC azonban nem adta fel, két percre rá egy remek akció végén mattolták a győri védelmet és Gál találatával 2-1-re felzárkóztak. Az egyenlítés lehetősége ott lógott a levegőben, többször is meg is volt rá a sansz, ám a hazaiak ezen a napon valószínűleg be lettek oltva gól ellen. A játékvezetők sem voltak csúcsformában, Alvarito hatoson belüli kezezésénél büntetőt kellett volna ítélniük, ám ehelyett továbbot intettek. Az már sokszor beigazolódott, hogy az ETO ellen helyzeteket kihagyni büntetlenül nem lehet - ez történt most is. A 27. percben Juanra távoli szabadrúgásánál a keresztbemozgó Carlitos megzavarhatta Tihanyit, aminek köszönhetően a labda érintés nélkül repült a hálóba. Újabb Mezei akciók, helyzetek, és rendre elpuskázott lehetőségek következtek. Hogy csak fokozódjon a baj, ezúttal az oly sokszor sikeres öt a négy elleni játék is fordítva sült el. Valószínűleg a fáradtság okozta a máskor elképzelhetetlen hibákat, melyből a győriek egymás után, percenként szerezték a könnyű gólokat. A végeredmény aztán már-már kiütés lett, holott a találkozó közel sem volt ennyire sima. A Mezei-Vill FC legjobb felállásában, bombaformában képes legyőzni az ETO-t, tartalékosan és ennyi hibával játszva viszont csak ennyire futja. A győriek győzelme abszolút megérdemelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RÁBA ETO - MVFC Berettyóújfalu 6-1 (1-0)

Berettyóújfalu, 1000 néző

Játékvezetők: Kovács Gábor, Farkas Balázs, Kovács II Gábor, Herbály Péter

RÁBA ETO: Balázs - Lódi, Dróth, Harnich, Juanra

Cserék: Matkovics - Peczár, Carlitos, Carlinhos, Fabio, Alvarito, Bognár, Szűcs, Bárdosi

Vezetőedző: David Madrid

MVFC: Tihanyi - Nagy T., Trencsényi, Rábl, Nagy I.

Cserék: Mezei - Siska, Lovas, Gál, Szabó, Harmati, Nagy B.

Vezetőedző: Turzó József

Gólszerző: Harnisch, Carlitos, Juanra (2), Fabio, Dróth illetve Gál

Sárga lap: Juanra illetve Siska

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turzó József (MVFC): Nagyon sok közhely jut az eszembe, amivel magyarázkodhatnék. A Győrrel partiban voltunk, megpróbáltam mindent. Nem kell kielemezni, tudom, hogy milyen kulcsmomentumai voltak a mérkőzésnek, miért lett ennyi a vége.  Máskor, másképpen…

Harnisch Ákos (ETO): Úgy érzem, hogy egy nagyon jó mérkőzést játszottunk. A Berettyóval mindig ilyen kiegyenlített csatát szoktunk vívni. Szerencsére ismét mi kerekedtünk föléjük. Voltak időszakok, amikor nagyon beszorítottak minket. A végén buta gólokat kaptak, ha majd elemzik a találkozót, biztosan ők is így gondolják majd. Idáig mindig meg tudtak minket lepni az öt a négy elleni játékukkal, most nem sikerült. Nagyon örülök a kupagyőzelemnek, ugyanúgy, mint az elsőnek!

 

You have no rights to post comments