artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 20. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Turzó József: Be fogjuk bizonyítani, hogy nagyon jó csapatunk van.

 

 

 

 

Kövezzenek meg, ha tévedek, de emlékezetem szerint soha nem fordult elő eddig, hogy Berettyóújfaluból egy országos televízió csatorna élő, egyenes adásban közvetítsen egy sporteseményt. A futsal Magyar Kupa Final Four-ja lesz az első, amiről ez megtörténik, hiszen a vasárnapi döntő mérkőzést a Sport2 csatornán a televíziónézők ezrei is láthatják.

Az, hogy ott lesz-e a vasárnapi döntőben a berettyóújfalui csapat, az még nem biztos és ez talán rajtunk is múlik. Ahhoz ugyanis le kell ma győzni a MAFC BME Docler Akadémia csapatát. A bajnokságban felemás a mérlegünk az akadémistákkal, az őszi találkozón ugyan 5-1-re itthon legyőztük őket, tavasszal viszont Budapesten 5-4-re ők nyertek. Érthetően a fővárosaik is nagyon készülnek ellenünk, ezért bizony, elkelne a csapatnak a segítség a lelátókról. Így arra kérek mindenkit, minden sportszerető berettyóújfaluit, aki csak teheti, a helyszínen szurkoljon futsal csapatunknak, hogy vasárnap, kicsi városunkban, a tévénézők ezrei előtt, újra kupadöntőt játszhassunk!

A Final Four előtt a Mezei Vill FC trénere, Turzó József, aki nem mellesleg egy háromhetes kislány apukájaként a szülői szerep rejtelmeivel ismerkedik mostanában, honlapunknak nyilatkozott:

- Nagyon sokan álomdöntő lehetőségéről beszélnek a kupával kapcsolatban, de mi csak a szombati mérkőzéssel foglalkozunk egyelőre. Ott szeretnénk kihozni magunkból a maximumot, hogy sikeresek lehessünk. Igaz van egy-két hátráltató tényező; Dávid Ricsi sérülése nem jött rendbe, Tihanyi Csabi pedig még nem 100%-os értékű. De ennek ellenére, vagy emellett, de be fogjuk bizonyítani, hogy nagyon jó CSAPATUNKvan.

A mai program:

2014. március 8. (szombat), Pálfi István Rendezvénycsarnok

11:30     Női futsal NB II Kelet válogatott - Női futsal NB II Nyugat válogatott

13:00     Férfi futsal NB II Kelet válogatott - Férfi futsal NB II Nyugat válogatott

14:30     1. Futsal Club Veszprém - Rába ETO

17:00     MAFC BME Docler Akadémia - MVFC Berettyóújfalu

A mai mérkőzésekről a kétkamerás, élőképes online közvetítéssel jelentkezik.

You have no rights to post comments