artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 20. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Mezei József: Az MLSZ az elmúlt tíz évben végzett munkánkat is értékelte, mikor felkért minket a négyes torna lebonyolítására.

Ezen hétvégén nem akármilyen sportesemény helyszínéül szolgál a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnok. A futsal Magyar Kupa négyes döntőjét, a magyar Final Four-t rendezik, hazánk legjobb klubcsapatainak részvételével.

Mezei Józsefet, a Mezei-Vill FC tulajdonosát a kupadöntő részleteiről kérdeztük.

Jól fogynak a jegyek? Van még lehetőség elővételben belépőt vásárolni?

Igen, már elég sok belépő gazdára talált. Még van lehetőség és célszerű is elővételben megvenni a napi jegyeket, melyek darabja mindössze 300 Ft-ba kerül. Úgy vélem, hogy a Magyar Kupa döntő egy sokakat vonzó,  nem mindennapi sportesemény Berettyóújfaluban  és a jegyek fogyása alapján jó az esélyünk arra, hogy mindkét nap teltház legyen.

Miként lehetséges, hogy városunk adhat otthont ennek a rangos rendezvénynek?

Tavaly Győrben, tavalyelőtt Veszprémben rendezték a Final Fourt. Az „akadémistáknak” jelenleg nincs megrendezésre alkalmas sportcsarnokuk. Az MLSZ talán az elmúlt tíz évben végzett munkánkat is értékelte, amikor minket kért fel a négyes torna lebonyolítására. Szeretnénk bebizonyítani, hogy jól döntöttek a Szövetségben és Berettyóújfalu méltó helyszíne egy ilyen országos szintű esemény megrendezésére.

Úgy tudom, hogy nem csak éles, izgalmas kupameccsek, hanem más, színes programok is lesznek a Rendezvénycsarnokban…

Valóban, több gálamérkőzés is lesz a programban. Emellett több sztárvendéget is várunk, a terveink szerint a szombaton kilátogatók például Nyilasi Tiborral is találkozhatnak, míg vasárnap a nézők a Magyar Öregfiúk csapatban többek között Zámbó, Kardos, Gyimesi és Albert megkophatatlan játéktudásának tapsolhatnak.

Hogy látja, van esély, hogy a Mezei-Vill FC megnyerje a Magyar Kupát?

Egyelőre az előttünk álló MAFC mérkőzésre koncentráljunk! Néhány hete egy bajnoki meccs erejéig a szombati ellenfelünknél vendégeskedtünk, akkor heten betegségek és sérülések miatt hiányoztak csapatunkból. Az akadémisták azon a meccsen egy kicsit „megtépázták a babérjainkat” és az utolsó percben, egy kisbüntetőből rúgott góllal legyőztek minket. Szóval, egyelőre az a feladatunk, hogy jussunk be a döntőbe! Két évvel ezelőtt Veszprémben kiharcoltuk a helyünket a fináléban és a Győrrel játszottunk a Kupáért. A győzelmünkre akkor sem sokan fogadtak volna... Aztán 4-0-ra győztünk. Annyit biztosan megígérhetek, hogy most is mindent megteszünk a kupagyőzelemért!

 

You have no rights to post comments