artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 20. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Mezei-Vill három ponttal, míg a Turzó család egy kislánnyal gyarapodott.

 

 

 

 

Hétfőn este az alapszakasz utolsó előtti mérkőzését játszották a futsalosaink Nagykátán. Turzó József, a csapat mestere rögtön a megérkezése után kapta telefonon a hírt, hogy kis időn belül apuka lesz, ezért a tréneri feladatokat Lovasra és Dávidra bízta, majd - két helyi sportember, Machalek Attila és Varga László önzetlen segítségével - máris hazafelé vette az irányt.

A mérkőzés nagy jelentőséggel nem bírt az újfalui csapat számára, hiszen az utolsó két mérkőzéstől függetlenül a második helyen zárnak az alapszakaszban. Talán ennek is volt köszönhető, hogy a meccs a vártnál szorosabban alakult és 0-3-as félidőt követően végül 4-6-al záródott.

Talán a mérkőzésnél lényegesen fontosabb azon hír, hogy hétfőn késő este a Turzó család egy gyönyörű kislánnyal, Hanna Zoéval (3230 gr és 51 cm) gyarapodott. A családnak ezúton is gratulálunk és nagyon jó egészséget kívánunk!

KINCSEM LOVASPARK NAGYKÁTA - MVFC BERETTYÓÚJFALU 4-6 (0-3)

Nagykáta, 100 néző

Játékvezetők: Rózsa N., Joó-Czene, Takács Z.

Nagykáta: Hauer - Vörös, Kis, Tóth, Érsek

Cserék: Kires, Jáger - Kocsi, Mészáros, Szabó T., Szabó Zs., Lovasi

Vezetőedző: Bódi Attila

MVFC: Mezei - Komáromi, Trencsényi, Siska, Szabó

Cserék: Tihanyi - Rábl, Nagy I., Nagy T., Harmati, Dávid, Sánta, Gál

Edző: Lovas Norbert, Dávid Richárd

Sárga lap: Kires, Jáger, Kocsi, Érsek, Vörös, Hauer illetve Komáromi, Dávid, Sánta

Gólszerzők: Érsek, Tóth, Kis, Vörös illetve Trenscényi (2), Komáromi, Gál, Szabó, Rábl

Dávid Richárd (MVFC): Változatos mérkőzésen sikerült megvernünk a Nagykátát. Voltak periódusok, amikor simává tehettük volna a meccset, de elpuskáztuk a lehetőségeket, ami majdnem megbosszulta magát. Örülünk a három pontnak és a következő, utolsó alapszakaszbeli bajnokin is igyekszünk győzelmet aratni. Az egész csapat nevében gratulálunk Turzó mesternek és feleségének a kislányukhoz és jó egészséget kívánunk az egész családnak!

You have no rights to post comments