artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 20. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Mezei-Vill Fc 3-2-re győzte le a Haladást.

 

 

 

 

 

A téli időjárás egészen január végéig kivárt. Jóformán eddig havat sem láttunk, ám pénteken estére a szombathelyi csapat érkezett a Morotvára, így a tréfás meteorológusok intéztek némi fehér áldást, cseppnyi ónos esővel megspékelve, csakhogy a zöld-fehérek számára amúgy is „felemelő”, a száraz úton is kétszer hatórás utazásnak minden másodperce felhőtlen boldogság legyen.   

Mindenesetre, nagyon reméljük, hogy Gyurcsányiék hazafelé vezető útja a havazás ellenére gond nélkül zajlott le és épségben megérkeztek otthonukba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A találkozó gyors Mezei-Vill góllal kezdődött, a harmadik percben Lovas vette be Németh Krisztián kapuját (1-0). A találatot követően is a folytatódtak a hazai támadások, a szombathelyiek azonban remekül védekeztek - ez a megállapítás gyakorlatilag az egész mérkőzésről elmondható. Mindkét oldalon nagy volt az akarás, az irammal sem volt gond, ám ennek ellenére kevés helyzetet sikerült kialakítani. Ziccerek híján a hazaiak egyre többször próbálkoztak távoli lövésekkel is, nem eredménytelenül, hiszen Nagy István bombája révén a félidő közepe előtt kettőre nőtt a piros mezesek előnye (2-0). Örülni viszont nem sok idejük maradt, mert egy percre rá, Halmos Máté góljával ismét szoros lett a meccs állása (2-1). A félidei végeredményt egy kontrából Gál István állította be (3-1).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A második félidő tizenkilenc perc góltalanságot hozott. Ebben az időszakban tovább folyt a darálás. A Mezei olykor percekig birtokolta, járatta a labdát, a Haladás játékosai azonban végig a remekül védekeztek. Már-már úgy tűnt, hogy ezt a félidőt „hatvanas” pulzussal fogjuk végignézni, csakhogy egy perccel a lefújás előtt, a „semmiből”, újabb vendég-gól született. Hatvankét másodperc izgalom következett. Pálmay mester öt a négy elleni felállásra váltott és ugyan mindent megpróbáltak a pontszerzésért, de erre már kevés volt az idő. A Berettyó az utolsó percet magabiztosan kivédekezte és megszerezte az újabb három pontot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVFC – Berettyóújfalu - SWIETELSKY- HALADÁS VSE 3-2 (3-1)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 300 néző

2014.01.24 - péntek 19:30    

Jv.: L. Tóth Lajos, Veres János, Szilágyi Norbert      

MVFC: Tihanyi Csaba - Lovas Norbert, Nagy István, Trencsényi János, Gál István

Cserék: Szabó Péter, Sánta János Attila, Nagy Tamás, Dávid Richárd, Siska Gergő, Komáromi Péter, Mezei Dávid

Vezetőedző: Turzó József

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haladás: Németh Krisztián, Vidák Balázs, Gyurcsányi Zsolt, Bánfalvi Balázs, Halmos Máté

Cserék: Kajáry Dominik Zsolt, Horváth Péter, Németh Péter, Schimmer Zoltán, Borsi Gergő, Hajmási Milán, Dorogi Szabolcs         

Vezetőedző: Pálmay Tamás

Gólszerzők: Lovas Norbert (3’), Nagy István (13’), Gál István (17’) illetve Halmos Máté (14’), Dávid Richárd (39’- öngól)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turzó József (MVFC): A meccs csak eredményében volt szoros, játékban végig mi domináltunk. Az ellenfelünk kevés helyzetből szerzett gólokat, hátul kicsit „gólképesek” voltunk, elől viszont kevésbé. Nem játszottunk eléggé gólratörően, talán azért is, mert igyekeztem minden játékosomat tűzben tartani, kiderüljön a kire, miként számíthatok a következő hetekben. Ma nekem ilyen napom volt, aminek ez lett az eredménye…

Pálmay Tamás (Haladás): Összességébe pozitívnak értékelem a teljesítményünket, tudtuk, hogy a Berettyó egy jobb csapat. Megbeszéltük, hogy próbálunk végig meccsbe lenni, ez meg is valósítottuk. Lehet, hogy elfogult vagyok és talán egy pontot megérdemeltünk volna, de nem sikerült. Kicsit későn szereztük meg a második gólt, már korábban szerettem volna lehozni a kapust, de a hazaiak jól tartották a labdát és erre nem adott lehetőséget. Gratulálok a Mezei-Villnek és további sikereket kívánok!

You have no rights to post comments