artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 19. vasárnap

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A férfi kéziseink vereséggel búcsúztak az évtől.

Az őszi szezon utolsó mérkőzését is lejátszotta a BMSE férfi kézilabdacsapata. Az elmúlt hét szombatján lebonyolított találkozóra Tiszavasváriban került sor. Bíztunk az első idegenbeli pont, pontok megszerzésében, ami nemcsak az önbizalmunknak tett volna némi jót. Sajnos, a mérkőzésen a tizenhat percnyi kiállítás és Kovács Feri piros lapja jelentősen befolyásolta a pályán nyújtott lehetőségeinket, így szoros félidő után nyolcgólos vereséget szenvedtünk.

A juniorok meccsén a fiataljaink ismét helytálltak, nagyon közel álltak a bravúrhoz is, de nem jött össze… Fel a fejjel, majd jövőre!

Tiszavasvári – BMSE 36-28 (17-15)

Tiszavasvári: Bódor - Benyusz 6, Tallár 2, Csócsics, Kovács G. 1, Dancs 14, Lukács

Csere: Lázár, Kiss 8, Balázs 2, Gál L. 2, Szuvák 1, Varga (kapus), Nagy (kapus)

BMSE: Tóth - Buczi 1, Kovács F. 3 (1), Bak 2 (1), DANDÉ 3, Papp 1, Kovács Z.

Csere: Bácsó, PARDI 13, Jakab, GÁL CS. 3, Ékes 1 (kapus), Pekárovics 1, Balibán, Zákány, Nagy D.

Hétméteresek: 3/0 ill. 4/2

Kiállítások: 12 ill. 16 perc

Kucskár Imre (BMSE): Sajnos, csak 15 percig sikerült úgy védekeznünk, hogy legyen esélyünk a győzelemre, ennek ellenére Pardi Lacinak köszönhetően a 40. percig még meccsben voltunk. Ezután, részint a sorozatosan kapott emberhátrányoknak köszönhetően elfáradtunk, így nem sikerült bravúrral befejezni az őszi szezont. Kovács Feri teljesen jogtalan piros lapja csak hab volt a tortán - mármint az ellenfelünknek. Ennek ellenére gratulálok Ferinek, mert nagyon fegyelmezetten vette tudomásul az ítéletet. Kapusunknak Ékes Ádinak is gratulálok első bajnoki góljához! Köszönöm a csapat hozzáállását ehhez a szezonhoz, hiszen jelen állapotunkban a megszerzett tíz pont jónak mondható. Tavasszal ennél sokkal több kell, fel kell javítanunk a védekezésünket. A sorsolásunk nem túl kedvező, ezért ebben a helyzetben elsősorban a biztos bennmaradás lehet a célunk, de ígérem, hogy továbbra is minden mérkőzésen a végsőkig küzdeni fogunk a pontokért!

Juniorok:

Tiszavasvári - BMSE 24-23 (14-12)

Vezette:Járosi,Veress

BMSE: CSUHA - Rácz, Zalkodi 2, BÁCSÓ 3, NAGY D. 1, VEZENDI 9, Incze

Csere: Szatmári 2, Papp Á.1, Fekete, Takács, Dávid 1, PAPP A. 3, Szörnyi 1

Hétméteres: 3/3 ill. 1/1

Kiállítás: 4 ill. 4 perc

Kiss Béla (BMSE): A szezon utolsó mérkőzésén sikerült megszorongatni - a hazai pálya előnyét is élvező - a tabella második helyén álló Tiszavasvári gárdáját. A mérkőzés hű lenyomata volt a szezonbeli teljesítményünknek. Aki látta valamennyi mérkőzésünket, az tapasztalhatta, hogy ez a kis közösség hogyan válik egyre érettebb, jobb csapattá. Bár a rutin még hiányzik, de ha a megkezdett utat sikerül végig járni, még sok szép élményt nyújthat ez a gárda a kézilabdabarátoknak. Itt szeretném megköszönni mindazok munkáját, akik segítettek nekünk ebben a szezonban. Remélem, sokukkal a BMSE bálon is találkozunk. Kívánok minden BMSÉ-snek, szurkolónak, támogatónak boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog, új esztendőt! Jövőre találkozunk! Hajrá BMSE!

You have no rights to post comments