artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 17

2024. május 17. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Bakonyi betyárleves

Rántott tengeri halfilé remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Újabb idegenbeli Mezei-siker.

Ezen a héten nem sokat pihenhettek a berettyóújfalui futsalos srácok. Hétfőn bajnoki, szerdán válogatott meccs, aztán pénteken újabb bajnoki várt a Turzó-gárda játékosainak legtöbbjére. A kuvait elleni válogatott mérkőzésen a győriek nem tudtak részt venni, viszont Trencsényi, Lovas és Rábl mellett újra ott lehetett a nemzeti csapatban Tihanyi, illetve először ölthette magára a címeres mezt a szintén Mezei-Vill-es Gál. A visszatérés illetve a bemutatkozás nem sikerült rosszul, Csaba és István is bizonyította tudását, a remek teljesítményükről a mérkőzés után a szövetségi kapitányunk, Thomas Rivera is pozitívan nyilatkozott. A barátságos találkozón egyébiránt 0-2-es félidei állás után 3-2-re győztünk, két gólvágónk, Rábl és Lovas a válogatott mezében is eredményesek tudtak lenni.

A fiúknak „szusszanásképpen” pénteken ismét bajnoki következett, az ellenfél ezúttal a Rubeola gárdája volt. Bár a mérkőzésen a fiúk rögtön kapujuk elé szorították a csömörieket, a Mezeis-gólgyártás a szokásosnál lassabban indult be. A félidő vége előtt aztán beindult végre a „Rábl-féle gépsor” és három perc alatt három góllal terhelték meg a hazaiak kapuját.

A második játékrész közepére a különbséget ötre is sikerült már feltornáznunk, amikor némi zavar támadt sorainkban és a csömöriek két találatukkal valamelyest közelebb zárkózhattak.  A hazaiak számára a kegyelemdöfést Rábl harmadik, csapatunk hatodik gólja jelentette, s ugyan ellenfelünk az utolsó percben még betalált a kapunkba, az már csak szépségtapaszként szolgálhatott számukra.

RUBEOLA FC - MVFC-Berettyóújfalu 3-6 (0-3)

2013.11.29 - Péntek 20:15 Csömör, Csömöri Sportcsarnok        

jv: Kujbus, Moldván, Szuromi

RUBEOLA FC: Horváth Gergely - Nagy Roland, Schrancz Balázs, Póta Balázs, Smeló Dávid

Cserék: Dénes Károly, Tősér Gábor, Maruzsi Máté, Tvaruska Attila, Tihanyi Ármin, Vadászi Edward, Simon Péter  

Vezetőedző: Jávor István

MVFC-Berettyóújfalu: Tihanyi Csaba - Lovas Norbert, Gál István, Trencsényi János, Rábl János

Cserék: Dávid Richárd, Nagy Tamás, Mezei Dávid, Sánta János Attila, Nagy István, Siska Gergő

Vezetőedző: Turzó József

Góllövők: Tihanyi Ármin 2 (’33 És ’40) Tősér Gábor (’32) Ill. Rábl János 3 (’18, ’20 És ’37), Dávid Richárd (’19), Gál István (30’) És Nagy Roland (Öngól, ’22)

Turzó József (MVFC): Nehéz meccsre számítottam, mert öt játékosomnak ez volt a héten a harmadik mérkőzése és Szabó Péter sem tarthatott velünk az U21-es válogatott miatt. De ennek ellenére nagyon sokat tettünk a győzelemért. Bár az utolsó fontos mozzanatokba sok hiba csúszott, de ahogy telt a mérkőzés, úgy lett egyre magabiztosabb a játékunk, így a győzelem is. Megérdemelten nyertünk.

Gál István (MVFC, a válogatottságról és a Rubeola elleni mérkőzésről): Óriási megtiszteltetés számomra, hogy bekerülhettem a magyar válogatottba, leírhatatlan büszkeséggel tölt el, hogy magamra ölthettem a címeres mezt! Hálás vagyok és ígérem, mindent megteszek annak érdekében, hogy játékommal segítsem a nemzeti csapatot!

A pénteki mérkőzésen úgy érzem, megérdemelten nyertünk. Végig mi irányítottuk a játékot, egymás után dolgoztuk ki a helyzeteket, de sajnos csak az első félidő végétől sikerült azokat értékesíteni. A második félidőben kaptunk három gólt, ami elkerülhető lett volna, de összességében jó mérkőzést láthatott a csömöri közönség.

You have no rights to post comments