artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

My message for Day 17

2024. május 17. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Bakonyi betyárleves

Rántott tengeri halfilé remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Gesztenyés-meggyes palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Turzó József csapata újabb magabiztos győzelmet aratott.

 

 

 

 

 

Tegnap este a hetedik fordulóból elmaradt bajnoki mérkőzést pótolták a Morotva-ligetben.

A tervek szerint a találkozó kezdőrúgását Nigéria egyik királya végezte volna el, ám erre elfoglaltsága miatt nem kerülhetett sor. A futsallabda ünnepélyes útjára indítása mégsem maradt el, ugyanis egy névnapos helyi hölgyszurkoló passzolhatta le a lasztit a kezdőkörből Gálnak.

A vendég veszprémiek szeptember közepe óta nem találtak legyőzőre, így kiegyenlített, szoros mérkőzésre volt kilátás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A meccs és a hazai csapat első góljára nem kellett sokat várni, a már hónapok óta remek formában játszó Rábl már a második percben bevette Reveland kapuját. A góllal együtt valóságos Rábl-show vette kezdetét. A Mezei kilencese ezen a mérkőzésen olyan dolgokat produkált, amiért igazán kijár az elismerés. Fantasztikus cselek, őrületbe kergetett védők, remek, önzetlen passzok, öt, köztük egy sokáig emlékezetes gól  - nagyjából ez a játékos rövid csütörtöki meccsmérlege.

Visszatérve a találkozóra, az első hat-nyolc perc nyomasztó hazai fölényt hozott, ami eredményben is megmutatkozott, ugyanis ekkora már 3-0 volt az állás. Ezután a veszprémiek kiszabadultak a szorításból és egy szerencsés találattal szépítettek. Észrevehető volt, hogy a két csapat között ugyan meglehetősen nagy a különbség - főleg rutin és gyakorlottság tekintetében - mégis a vendégek remek ellenfélnek bizonyultak. Ugyanis mindkét oldalon játszották a futsalt, az edzéseken begyakorolt elemek, a pályán az előre megrajzolt akciók és támadások követték egymást. A félidő második fele kiegyenlítettebb perceiben a veszprémi gárda kicsivel több higgadtsággal szorosabbá tudta volna tenni a mérkőzést, ám szünetig maradt a 3-1.

A második játékrész jobbára örömfocit hozott. Erre a félidőre is jutott a Rábl-showból és -gólokból, viszont utóbbiban most már Gál és Trencsényi is besegített. A veszprémi oldalon sem maradtak találat nélkül, a végeredmény Boromissza duplájával alakult 7-3-ra. Némi érdekesség, hogy a vendégcsapat a harmadik találatát a lefújás előtti másodpercben, 19:59-es óraállásnál szerezte meg…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu - 1. Futsal Club Veszprém 7-3 (3-1)

2013.11.21 - csütörtök 19:30 Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 350 néző

Vezette: Flinta Zoltán, Kormányos II. Gábor, Hegyesi Gábor                                    

MVFC: Tihanyi Csaba - Lovas Norbert, Gál István, Trencsényi János, Rábl János

Cserék: Dávid Richárd, Nagy Tamás, Mezei Dávid, Sánta János Attila, Nagy István, Siska Gergő, Harmati Tamás              

Vezetőedző: Turzó József

Veszprém: Reveland Zoltán - Finta Péter, Tatai József, Boromisza Gábor, Vas Ferenc

Cserék: Sárdi Máté, Bényi Kálmán, Tar Tamás, Boromisza Dániel, Mudra Ákos, Weisz Zoltán, Gulyás Márk István

Vezetőedző: Madarász János

Gólszerzők: Rábl 5 (’2,’4,’8, ’28 és ’34), Gál (’34), Trencsényi (’38) illetve Boromissza 2 (’30 és’40), Bényi (’9)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turzó József (MVFC): Véleményem szerint a mérkőzés kétharmadában nagyon jól játszottunk. Most végre maximálisan elégedett lehetek az e heti munkával. Ezt gyakoroltuk, ezúttal nem taktikában, hanem játékgyorsításban gondolkoztunk. Úgy érzem ennyivel jobbak és gyorsabbak is voltunk, gondolkodásban is. Megérdemelten nyertünk, amihez gratulálok a srácoknak.

Madarász János (Veszprém) :Gratulálok az ellenfelünknek, szenzációsan játszottak! Tudtuk a mérkőzés előtt is, hogy a csapatom ilyen feladatokra egyelőre nincs még készen, mint a Mezei-Vill és az ETO. Óriási a különbség a két csapat között. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy szépen haltunk meg. Próbáltuk a hazai csapat játékosait presszióban tartani, amit kisebb-nagyobb sikerrel meg is tudtunk valósítani, ám a nagyobb tudás megvert minket. Büszke vagyok a csapatomra és még egyszer gratulálok a Berettyónak!

You have no rights to post comments